Potpuno iskren

Neće sa njima dočekati Novu godinu, ali im je već pripremio poklone: Šaban Šaulić otkrio čime će obradovati najmilije! (FOTO)

0
Praznična euforija je ispunila i dom poznatog pevača koji je otkrio da zb og njegovih obaveza Nova godina izleda nešto drugačije u njihovoj porodici.
foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Praznična euforija stigla je i u porodicu Šaulić, iako će kralj narodne muzike Šaban Šaulić najluđu noć dočekati radno u Švajcarskoj.

 

Zauvek će biti prijatelji: Šaban Šaulić NAPOKON otkrio u kakvim je odnosima sa suprugom

 

On priznaje da je tako svake godine, kao i da će sve praznike tokom kojih su bili razdvojeni proslaviti čim svi budu na okupu. 

 

Šaban Šaulić prvi put o tupeu: Krivo mi je što sam nosio tu glupost, jedva sam čekao da ga se rešim

 

Nadoknadimo mi to na drugi način. Mi završimo ovo što imamo, prođu praznici, onda se pokupimo i odemo nekuda porodično. Pre nekoliko godina smo, recimo, išli u Dubai. Ilda tada nije imala dete, pa je išla i ona sa mnom i Gocom. Gledali smo malo teniski turnir, odmorili se. Evo, sad sam bio sa Gordanom u Americi, nisam radio, iskoristili smo to da provedemo vreme zajedno i uvek mi to nadoknadimo u vreme kad ne radim",  objašnjava Šaban.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

Iako neće poslednjeg dana decembra biti kod kuće, član žirija "Pinkovih zvezda" otkriva da to članove njegove porodice nije sprečilo da od njega zatraže brojne novogodišnje poklone koje je on već pripremio.

 

Šaban Šaulić progovorio o preljubi: Toliko tih žena se nudilo, shvatite me, nisam mogao da odbijem

Već sam kupio sve poklone. Ja nisam Deda Mraz koji donosi poklone po svom nahođenju, ja sam Deda Mraz od kojeg se naručuju pokloni. Tako da oni izaberu šta žele da dobiju i onda ja to kupim", rekao je pevač, ali nije želeo da otkrije šta je to kupio svojim bližnjima.

Jedna neostvarena želja pomutila je njegovu sreću: Šaban Šaulić otkrio šta mu nedostaje u porodici (FOTO)

Eee, pa naručivalo se... Kako ko. Svako ponešto. Ali nisu oni mnogo zahtevni, na svu sreću imam skromnu porodicu, tako da prođem dobro finansijski. Ne potrošim nikad mnogo. Njihove su želje prilično skromne, ali ne bih otkrivao porudžbine, to je ipak privatna stvar",  iskren je bio Šaulić.

foto: Damir Dervišagić

 

makonda-tracker