otvoreno

Šaban Šaulić prvi put o tupeu: Krivo mi je što sam nosio tu glupost, jedva sam čekao da ga se rešim

1
Osim po velikom broju hitova, Šaban Šaulić je bio poznat i po perici koju je nosio tokom sedamdesetih i osamdesetih godina. Pevač je otkrio kakve je sve probleme imao zbog veštačke kose.
foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

On se do sada nije oglašavao o ovoj temi, ali Šaulić nikada nije krio da je nosio tupe. Nedavno je objasnio koliko mu je perika smetala.

 

Šaban Šaulić otkrio zašto se dva puta ženio istom ženom: Jednom smo se razveli mojom greškom...

Jedva sam čekao da se rešim toga. Sada mi je jako krivo što sam nosio tu glupost. Bukvalno sam se preporodio kada sam se ošišao na ćelavo i bacio tupe. Tada sam bio najsrećniji čovek na svetu! I moram priznati da se kajem što sam ga ikad nosio", kaže Šaulić.

foto: Dragan Kadić

On je objasnio da je tupe počeo da nosi na nagovor osoba iz svoje okoline koje su mu želele dobro. Ipak, Šaban se nije osećao najbolje kada je u svoj stil uveo ovu promenu.

 

Malena Ema je već osvojila estradu: Ovako su poznati proslavili prinovu u porodici Šaulić (FOTO, VIDEO)

Priznajem da sam muku mučio sa tim. U jednom periodu života počeo sam da gubim kosu, a onda su me prijatelji i moj tadašnji menadžer nagovorili da stavim tupe. Užasno mi je smetao, ali sam slušao ljude koji su mi davali savete", otkriva Šaulić, koji se nerado seća tog perioda svog života.

Zato je 2002. godine pevač skinuo tupe i obrijao glavu.

( Izvor: Blic (Danijel Rakočević) )
makonda-tracker