PRVE SLIKE SINA

Ana Milenković: Lav je naša najveća sreća (FOTO)

0
Dok se priseća svog porođaja, pevačica Ana Milenković priča o prvim mesecima majčinstva, ogromnoj ljubavi koju je osetila dolaskom bebe na svet i novoj i lepšoj noti koju je dobio njen odnos sa suprugom.
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Pevačica Ana Milenković (35) u avgustu je rodila sina kome su ona i suprug Uroš Dabetić (37) dali ime Lav, što na engleskom znači ljubav, a na srpskom predstavlja kralja svih životinja i simbol snage. Ova nova životna uloga donela joj je veću odgovornost, ali i nemerljivu ljubav koju nije ni sanjala da će osetiti.


Ana Milenković: Naše venčanje bilo je intimno i dirljivo


- Nisam ni pretpostavila da sam sposobna da umorna i neispavana budem najraspoloženija za svog malog anđela i mnogo više od sto odsto predana. Za njega u mom rečniku reč naporno ne postoji. Majčinstvo nosi ogromnu odgovornost, ali upoznala sam jednu dimenziju ljubavi za koju nisam znala da postoji. Suprug i ja dogovorili smo se da on smisli ime ako beba bude dečak. Imao je dva predloga, od kojih smo se, ipak, zajedno i saglasno odlučili za ime Lav. Lav kao ljubav na engleskom, kao snaga kralja životinja, kao Lav u horoskopu, Lav kao naša sreća! – s ponosom u glasu i osmehom na licu počinje priču Ana i dodaje da je njihov tromesečni naslednik onakav kakav se samo poželeti može.


Ana Milenković: Srećna sam i zadovoljna!


- Da smo mogli da naručimo kakvu bismo bebu želeli, bila bi kao Lav – blage naravi, vedar, nasmejan, jak, radoznao. Mislim da je od Uroša i od mene nasledio sve te osobine podjednako. Još je rano da bismo utvrdili na koga je likom, ali moram priznati da većina poznanika i prijatelja kaže da najviše liči na mene. Mislim, ipak, da je svoj, a najbitnije je da je zdrav i nasmejan. Svakog dana budi se s nečim novim što me oduševi. Njegov osmeh crta i meni osmeh na licu. Raduje me što reaguje na vokale koje mu pevam, a već se trudi da oponaša moj položaj usana i ono što čuje. To mi je nateralo suze radosnice na oči – ističe mlada mama i objašnjava na koji način će vaspitavati naslednika.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

( Piše: Milica Prelević Izvor: Story )
makonda-tracker