PRVE SLIKE SINA

Ana Milenković: Lav je naša najveća sreća (FOTO)

0
Dok se priseća svog porođaja, pevačica Ana Milenković priča o prvim mesecima majčinstva, ogromnoj ljubavi koju je osetila dolaskom bebe na svet i novoj i lepšoj noti koju je dobio njen odnos sa suprugom.

 

 

foto: Luka Šarac

 

- Uroš i ja vaspitavani smo da budemo dobri, vredni, pošteni i da poštujemo prave vrednosti. To su večne vrednosti i tome ćemo učiti Lava. Koliko god vreme bilo nenormalno, kvalitetni ljudi uvek se cene i prepoznaju. Trudim se da se ne plašim onoga što dolazi i to sam odlučila još kada sam ostala u drugom stanju jer nisam želela da sebe opterećujem brigama i potencijalnim problemima. Rešila sam da se opustim, a sada i instinktivno postupam. Strahovi koče, a nedoumice se rešavaju postavljanjem pravih pitanja pravim osobama. Zato se po Lavu može primetiti da je opuštena i vesela beba – kaže Ana i opisuje u kojim zajedničkim ritualima njena porodica najviše uživa.


Ana Milenković je postala mama jednog divnog dečaka: Lave, dobrodošao na svet! (FOTO)


- Zbog prirode posla, moj suprug Uroš odsutan je i po deset sati dnevno, zato je vreme za kupanjac i spremanje za spavanje ritual koji nas zbližava i tada Lav ima priliku da se druži u isto vreme s mamom i tatom. Zajedno mu pevamo i pričamo, dok se on uzbuđeno smeje i nekim svojim jezikom uzvraća i komunicira s nama – tvrdi pevačica koja je svoju figuru brzo nakon porođaja dovela do savršenstva.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

( Piše: Milica Prelević Izvor: Story )
makonda-tracker