iskreno o razvodu roditelja

Tužna ispovest i teško detinjstvo Nikole Rađena: Oca sam retko viđao i zbog toga me je njegova smrt veoma pogodila

0
Proslavljeni srpski vaterpolista Nikola Rađen, koji je prošle godine doživeo veliki peh kada je pao na doping testu, konačno je nastavio sa svojim životom - uzdignute glave. Međutim, put do uspeha nije bio nimalo lak, a on je otvorio dušu i otvoreno progovorio o najtežim trenucima.

 

Dete sam razvedenih roditelja. U to vreme češće sam viđao majku, nego oca. Njega sam retko viđao i zbog toga me je njegova smrt pogodila prošle godine. Kao dete sam tražio opravdanja da li su roditelji krivi za sve što mi se dešava. Moj brat Nemanja i ja smo se zbog cele te situacije u porodici izuzetno vezali. Ja sam njemu bio podrška, a i on meni. Bilo mi je krivo što nisam viđao majku i oca, ali sada to ne bih ništa menjao jer su me te situacije kroz život ojačale."

 

Nikolin brat Nemanja takođe se oprobao u vaterpolu, ali, kako Rađen kaže, nije uspeo da ostvari tu svoju želju.


Brat je sedam godina mlađi od mene i njemu sam bio velika podrška. Uvek sam želeo da mu pomognem i da on ima ono što ja nekada nisam. Trudio sam se da mu obezbedim sve. Danas smo i te kako vezani. Trenutno radi na kruzeru kao fitnes trener i meni je drago zbog toga. Ponosan sam na njega što je krenuo sam da radi i da stvara", otkrio je Nikola

makonda-tracker