šta li će mu reći?!

SO NA RANU posrnuloj supruzi: Kontroverzni princ uživa sa ljubavnicom i vanbračnim sinom daleko od palate i porodice

2

Kneževska porodica u Monaku nije imuna na skandale, a poslednju ranu supruzi Šarlin naneo je princ Albert

u jeku šuškanja da je šarlin od monaka napustila palatu, princ albert uživa sa starom ljubavlju i njihovim sinom
u jeku šuškanja da je šarlin od monaka napustila palatu, princ albert uživa sa starom ljubavlju i njihovim sinomfoto: EPA-EFE/Andy Rain

Već godinama se šuška da princ Albert od Monaka i njegova supruga Šarlin, koja nosi neslavnu titulu "najtužnije evropske princeze", žive samo zvanično u braku, takoreći poslovnom, a mnogi njihovi postupci tokom godina govorili su u prilog tome.

 

Mada par ima dvoje dece, Žaka i Gabrijelu, već dugo funkcionišu, kako se navodi, samo zato "jer moraju", a više ne žive ni u istoj državi.

 

S druge strane, njegova supruga izbrisala je i svoj Instagram nalog, a mnogi se pitaju šta se krije iza njenog poteza i koliko dugo će njihov brak, barem zvanično, trajati.

 

 

Nije tajna da je princ Albert imao avanture iza sebe, a neke su čak rezultirale vanbračnom decom, koju je on priznao. On je van braka dobio ćerku Jasmin Grejs, Tamarom Rotolo, koja se krije od javnosti, ali zato mnogi dobro znaju Nikol Koste i njihovog sina Aleksandra.

 

Bivša stjuardesa iz Togoa bila je bliska s Albertom, nazivaju je i ljubavlju njegovog života, a navodno su bili par dok njnegov otac Renije nije nasilno okončao tu vezu.

 

 

Ipak, nju to nije udaljilo od Alberta, palate i medija uopšteno, a nije joj strano ni da proziva Šarlin, koju je optužila da ponižava njenog sina, smeštajući ga u sobu za poslugu. Takođe, ona često ističe da je narod voli više od Šarlin.

 

 

Šarlin Nikoline istupe ignoriše, a kada su se početkom avgusta zajedno našle na 74. balu Crvenog krsta u Monte Karlu,organizatori su se pobrinuli da se uopšte ne sretnu.

 

 

Međutim, Nikol ne odustaje i našla je novi način da podbode Šarlin. Naime, objavila je fotografiju proslave 20. rođendana sina Aleksandra, a tu su se našla oba Albertova vanbračna deteta, Nikol, ali i sam Albert, koji se smeškao.

 

 

Što se tiče samog Aleksandra, ni on ne beži od kamera, kao ni njegova majka.

 

— Moj otac je jednako u mom srcu kao i moja majka. Oni su brižni roditelji, ja sam srećan — rekao je o odnosu s ocem, a na pitanje kako to da nosi očevo, a ne majčino prezime odgovorio je:

 

— Moj otac se zove Grimaldi, logično je da se tako i ja zovem. Moj otac me priznao nedugo nakon rođenja bez prisiljavanja suda ili medija.

 

1 / 5 Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

Bonus video

Predsednik Vučić odlikovao Alberta od Monaka:

 

makonda-tracker