okrutno

Princ Hari i Megan povredili osećanja malom Džordžu? Šuška se da je ova UVREDA podstakla sukob princa Vilijama s bratom

0

Na početku braka princa Harija i Megan Markl oni su imali sjajan odnos sa njegovim starijim bratom Vilijamom i Kejt Midlton, a kruži trač da je ovo započelo razdor koji traje i danas

Princ Hari i Megan Markl na svom venčanju
Princ Hari i Megan Markl na svom venčanjufoto: Gareth Fuller/Pool / Zuma Press / Profimedia

Kada je Megan Markl tek stigla u britansku kraljevsku porodicu, princ Vilijam i Kejt Midlton imali su korektan odnos s njom i trudili se da je prihvate raširenih ruku.


Kako i ne bi kada su njen suprug princ Hari i njegov stariji brat bili bliski kao najbolji prijatelji, a snaha Kejt bila mu je kao sestra?


Međutim, uskoro su odnosi između njih bili sve lošiji, a to se pogoršalo nakon što su Hari i Megan napustili porodicu i dali niz ispovesti u kojima su na negativan način pričali o njima.

 

Niko ne može sa sigurnošću da kaže koji događaj je bio inicijalna kapisla da se njihov skladan odnos raspadne, ali se spekuliše da je sve počelo kada je princ Vilijam rekao bratu da ne žuri s venčanjem, a potom se dogodilo još nešto – navodno su mlađi brat i snaha zadali udarac njegovom najstarijem detetu!

 

Princ VIlijam i princ Hari na otkrivanju spomenika princezi Dajani
Princ VIlijam i princ Hari na otkrivanju spomenika princezi Dajanifoto: Yui Mok / AFP / Profimedia

Naime, kako su pre nekoliko godina pisali britanski mediji, koren problema mogao bi biti izbor imena Harijevog sina.


Saseksovi su dečaka nazvali Arči Harison Mauntbaten-Vindzor, navodno jer se do sad niko u Harijevoj porodici nije zvao tako, a Megan i on želeli su da dečak raste bez tereta kakvo su porodično nasleđe i titula. Ipak, sudeći po pisanju portala The Sun, neko se ipak zvao Arči — to je nadimak princa Džordža!

 

Princ Džordž nakon smrti kraljice Elizabete II
Princ Džordž nakon smrti kraljice Elizabete IIfoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Mesecima pre nego što se Megan porodila, The Sun je pisao o susretu malog princa Džordža s jednom građankom, koja je ispričala da joj se mališan predstavio kao Arči i da je objasnio da je to njegov nadimak.


Neimenovana žena radi kao šetač pasa, a jednom prilikom je princa Džordža srela s bakom Kerol Midlton, kada je dečak prišao i pomazio jednog od pasa koje je vodila.


– Iz ljubaznosti sam popričala s njim i pitala sam Džordža kako se zove iako sam, naravno, znala ko je on. Na moje iznenađenje, rekao je: "Zovu me Arči", nasmejan – ispričala je ona.


Najstarije dete princa Vilijama i Kejt Midlton je, inače, na rođenju dobio ime Džordž Aleksander Lui od Kembridža.

 

 

makonda-tracker