KAO BLIZNAKINJE

Ko je sestra Jelene Đoković? Udata je za poznatog košarkaša i bavi se jednim veoma NEOBIČNIM ZANIMANJEM

0

Uprkos činjenici da i ona pripada javnom miljeu Srbije u javnosti je retko kada viđamo 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Supruga najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, Jelena Đoković godimana je uz svog supruga na domaćoj javnoj sceni, ali su ipak neki detalji iz njenog života ostali nepoznati.

 

Uprkos tome što je veoma poznata Jelena o svojoj porodici u javnosti retko kada govori. Zbog toga retko ko zna da ona ima rođenu sestru, koja veoma liči na nju.

 

Naime lepa Marija Ristić, rođena sestra Jelene Đoković, pažnju javnosti privukla još kada je pre nekoliko godina sa Jelenom bodrila Novaka na US Openu. 

 

 

Ona je zajedno sa Jelenom jedno vreme bila deo fondacije Novak Đoković, ali je potom odlučila da se posveti svom blogu koji obrađuje teme motivacije, različitosti, mode.

 

Osim pisanja za blog Marija se bavi i fotografijom, a svoje radove objavljuje kako na svom Instagramu, tako i na blogu. 

 

Ono što je domaćoj javnosti zanimljivo jeste da zaviri u njen privatni život.

 

Marija Ristić je rođena sestra Jelene Đoković
Marija Ristić je rođena sestra Jelene Đokovićfoto: Instagram / marija.ristic

 

Marija je već nekoliko godina u srećnom braku sa suprugom Budimirom Jovkovićem, a koliko je njihova ljubav jaka i koliko uživaju u zajedničkom životu, svedoče i brojne fotografije na društvenim mrežama.

 

Lepa Marija voli tenis, ali je njena velika ljubav jedan potpuno drugačiji sport. Ona veoma uživa u jahanju. Obožava konje i svaki, ali bukvalno svaki trenutak slobodnog vremena posvećuje njima. 

 

 

makonda-tracker