novi izazov

"Jako su slatki!" Nataša Bekvalac zna sve o simpatiji njene ćerke Hane, a evo kako gleda na novonastale okolnosti

0

Popularna pevačica na prvom mestu je posvećena majka, koja se ovih dana suočava s velikim izazovom: tinejdžerskim godinama svog starijeg deteta i svim nedaćama koje one nose. Srećom, ona uspeva da se, kako kaže, odlično nosi s tim.

foto: Milan Maričić/ATAImages
foto: Milan Maričić/ATAImages

Pevačica Nataša Bekvalac ponosna je mama dveju devojčica, i to Hane Ikodinović (16) i male Katje Lazukić (4), a ona ovih dana ima iste brige i simpatične situacije kao i sve mame tinejdžerki.


Naime, njena starija ćerka ima prve simpatije, a nedavno je to podelila na Instagramu dok je bila na moru, što je pevačica sada prokomentarisala. Budući da njih dve imaju odličan odnos, mama Nataša je upućena u sve, a ističe da se dobro nosi sa svim što podrazumeva ovaj period u odrastanju njene starije ćerke.

 

Ja znam za njenu simpatiju i jako su slatki. Ja sam mama jedne šesnaestogodišnjakinje i nosim se sa svim nedaćama i lepim stvarima koje tinejdžerski period nosi – rekla je Nataša za Premijeru.


Ona dodaje da Hani nije dala nikakav ljubavni savet i da je njena uloga da bude podrška svom detetu u ovako osetljivom periodu.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Verujte, nema tu saveta. Kada devojčice imaju 16 godina, uloga majke je da amortizuje sve stvari koje se dešavaju i da bude podrška.To su jako osetljive godine, svi smo mi bili u tim godinama što često zaboravimo. Ja kada sam bila u tom periodu prevrtala sam očima kad pogledam roditelje, moja još uvek ne prevrće na mene, mada nije isključeno ni to kada ne gledam – kaže Nataša.

 

Pevačica se, inače, nedavno u intervjuu za Glossy osvrnula na medijske članke i komentare o njenoj ćerki i istakla da se ne opterećuje njima.

 

To nije ništa naše. To ako neko drugi napiše, a neko treći komentariše, to nije ništa moje. Ne mogu o tome ni da sudim zato što o meni ne govori ništa, to govori samo o ljudima koji su napisali i o onima koji su komentarisali – objasnila je ona.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Nataša je tada istakla da ima razumevanja za sve sa čime se suočavaju devojčice Haninog uzrasta i da je tu za nju da joj pomogne da pronađe pravi balans u svemu.

 

Jako je teško jer devojčice su krhke i sklone su da podlegnu prevari, manipulaciji, ali i trendu, i ja to razumem. Ja sam podlegla nekom ko je bio kad sam ja bila klinka. Ono što je svet u kom ona funkcioniše mimo kuće i ono što je u kući je poprilično drugačije. Ja jako verujem u nju i verujem da će naći granicu i balans između nestvarnog i stvarnog života – rekla nam je Nataša.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker