NAJUSPEŠNIJA U ISTORIJI SRBIJE

Zbog novca je morala da NAPRAVI PAUZU U KARIJERI: Milica Mandić se prisetila borbi koje su prethodile olimpijskom zlatu

0

Milica Mandić je naša proslavljena sportistkinja koja važi za skromnu osobu bez prevelikog isticanja svega što je postigla u životu.

foto: V.M./ATAImages
foto: V.M./ATAImages

Milica Mandić je omiljena celoj naciji zbog svojih velikih uspeha, neposrednosti i osmeha koji uvek pleni.

 

Milica je otkrila kako je u detinjstvu živela dosta drugačije nego sad, dom je delila sa roditeljima, sestrom i bakom, a živeli su svi u 44 kvadrata.

- Dosta smo bili razumni, ali u periodu kada si tinejdžer više želiš da imaš prostora za sebe. Iako su meni možda u tom periodu falile neke stvari, ali roditelji su nam toliko divnih stvari pružili i toliko divnih stvari usadili u nas. Živeli smo sa tatinom mamom i ona je, pored roditelja odgajila mene i sestru. I toliko sam zahvalna što sam nju imala u životu, da tih 44 kvadrata i nisu bili neki problem - izjavila je sportistkinja.

 

Ona je istakla da je jako vezana za porodicu, ali da joj je ponekad potrebna i samoća.


- Sada se šalimo, ipak se više volimo kada je svako otišao na svoju stranu. Nekako je normalno i kada sam otišla u profesionalni sport, tu je bila i nervoza pred takmičenje, osećala sam da mi treba neka moja samoća i mir da se saberem. To tada nije bilo moguće, ali sam sada zahvalna za sve momente koje sam imala - iskrena je bila Milica.

 

1 / 9 Foto: Instagram

 

Podsetimo, ona je čak u jednom momentu pauzirala sa treninzima i radila na aerodromu.


- Bilo mi je sasvim okej. Bila sam svesna da sam u seniorima već dve godine i da nisam postigla neki napredak. To je sasvim normalan proces. Odlučila sam da pauziram i da stanem iza svoje odluke i kažem roditeljima. Ipak, nisam se predavala tako lako, rekla sam da ću zbog finansijske situacije da nađem posao preko omladinske zadruge i to je meni bilo skroz okej. Preko leta sam našla posao, radila sam na parkingu na aerodromu. Zaradila novac za pripreme, zaradila za džeparac, i ceo taj period posvetila sebi da mogu da odradim te smene, da idem na treninge i na kraju odem na pripreme. Napredak se jako brzo video. Tad sam počela da nižem medalje, to je bilo 2010. i 2011. godine - istakla je ona.


Milica Mandić uživa u ljubavi sa Markom Đuričićemovaj par je u braku od 2021. Njihova ljubavna priča traje godinama unazad, a Milica je često isticala kako joj je on najveća podrška.

 

 

makonda-tracker