odlučna je bila

Ipak ne protiče sve GLATKO? Novi detalji o razvodu Jelene Đokić i Svetozara Cvetkovića

3

Glumica je, kako pišu mediji, tražila da njen sada već bivši partner njoj ostavi stan u kojem su zajedno živeli.

foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić
foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

Kako piše Kurir glumački par Jelena Đokić i Svetozar Cvetković ipak se nisu "glatko" razveli. 

 

Kako piše pomenuti mediji problem je nastao kada je došla na red podela imovine. Glumica je želela da ostane u stanu na Vračaru, dok Cvetković na to nije pristao. 

 

Podsetimo da je glumac već jedan stan ostavio prvoj ženi.

 

Izašao sam već jednom iz svog strana na ulicu. Sada za to nemam više snage — poverio se glumac prijatelju i naveo da Jelena traži od njega da napusti stan, piše Kurir. 

 

Bivši upravnik Ateljea 212 sa Đokićevom nije ostao ipak u lošim odnosima posle razvoda. A kako piše Kurir on joj je u blizini njihovog velikog stana, kupio manji. dogovorili su se da oko dece obaveze zajedno obavljaju. 

 

Kako se već provlači u medijima, kriza u njihovom braku desila se za vreme pandemije virusa korona, pa su nakon toga odlučili da se raziđu. 

 

Svetozar je divan komšija. Jako ljubazan, srdačan, tih i kulturan. Često šeta svoje kuče tu po kraju. Njegovu suprugu nisam video mesecima. Viđao sam je pre i ona je umela da se javi nama komšijama. Žao mi je ako su se razveli - rekla je komšinica s Vračara, koja je zamolila za diskreciju.

 

1 / 4 Foto: Dragan Kadić

 

Glumački par se venčao davne 2006. godine, a iz ljubavi su dobili dvoje dece, ćerku i sina, a poznanstvo su otpočeli davne 2000. godine. 

 

Njih dvoje su vrlo cenjeni u svom poslu, ali ne vole često da pričaju o privatnom životu. 

 

Privatnost mora biti moja i onih koji sa mnom dele krov nad glavom. Živim javni život na sceni i filmu, ta javnost je sasvim dovoljna — rekao je glumac jednom prilikom za medije.

 

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Inače, Jelena je od Svetozara mlađa dvadeset godina, ali to im nikada nije predstavljalo prepreku da uživaju u ljubavi. Koji je pravi razlog kraha njihovog braka, nije poznato, ali jeste to da je glumac bio aktivan na društvenim mrežama. Međutim, nedavno je obrisao Instagram nalog, dok je Đokićeva prisutna na mrežama, ali je poslednju fotografiju objavila 2019. godine.

 

Povodom saznanja da se razvodi od supruge, kontaktirali smo ranije sa Cvetkovićem. On je saslušao naše direktno pitanje i kratko poručio.

 

Ne dajem izjave o svom privatnom životu — rekao je ljubazno umetnik.

 

S druge strane, Jelenin broj telefona poznat našoj redakciji ponovo nije bio dostupan.

 

 

 

makonda-tracker