sve po ukusu slavljenice

Torta na tri sprata, MAMA SAVRŠENO ELEGANTNA! Ana Nikolić proslavila 4. ROĐENDAN ćerkice Tare

0

Pevačica je podelila emotivnu poruku na dan kada slavi rođendan svoje mezimice, a upriličila je i slavlje iz dečije mašte

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pop zvezda Ana Nikolić od pre četiri godine ima još jednu, i svoju omiljenu, životnu ulogu — ulogu mame!


Pevačica je 3. avgusta 2017. godine na svet donela svoje prvo dete, ćerku Taru, dok je još bila u braku s reperom Stefanom Đurićem Rastom (za kog se šuška da je ponovo u vezi s poznatom devojkom). Ana često ističe koliko je srećna majka i koliko uživa sa svojom jedinicom, a sada je podelila i nekoliko trenutaka s proslave njenog četvrtog rođendana.

 

Tarina ponosna mama izgledala je očaravajuće u elegantnoj haljini crvene boje koja otkriva jedno rame, a iako nije otkrila previše detalja imali smo priliku da vidimo da je za svoju mezimicu zakupila igraonicu punu detalja iz dečije mašte. Naravno, tu je i spektakularna rođendanska torta na tri sprata, a sve je bilo inspirisano divljinom i životiljskim svetom.

 


Ana je, inače, i putem društvenih mreža uputila poruku povodom Tarinog rođendana.


Biću tvoj oslonac i stena... I kada se raspadam na hiljadu delova... Biću sve sto može i što ne može, i što treba i što ne treba... I mač i štit... I nebo i zid... Biću ti sve što meni niko nije bio... Da dignem te kad padneš i ne dam ti da staneš... Nikada! Voli te mama! Srećan rođendan, moja jedina bezuslovna ljubavi... Tara! — napisala je ponosna mama Ana.

 

 

makonda-tracker