komentari se samo nižu

DA NE BUDE KAO TATA — TAKO LEP, A S TAKVIM IMENOM! Pevačica će sinu dati STRANO IME, a objašnjenje je naljutilo fanove

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Alex

15-01-2021 14:52h
Koji kompleks udara ovu prazilukovicku cuj strano ime pa zasto ?? Eto tebi super stoji šuput nekako mi prva asocijacija šupa sta znam. Da te je napravio neki Klaus i Dzon pa da covek razume sto hoces strano ali pravio te Stipe ili Ante.

W

15-01-2021 15:20h
Lujka.

nele011

15-01-2021 16:01h
...pa probaj sa stranim imenima...Mamistupid, Naguz, Anamarija glupson, DilLLeja, Karlhanc kretenkov...ma baci bre flasu ili teglu niz ulicu pa sta bude...Kakvo god mu ime das...TI si mu mama!!!!

Lol

15-01-2021 17:28h
A možeš kao Ilon Mask i Grejms da uzmeš šifru za WiFi i upotrebiš sinu kao ime.

Nikola

17-01-2021 07:25h
Ko je bre ova lujka?
Već je vidim kao babu koja se stidi mladlosti!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: