komentari se samo nižu

DA NE BUDE KAO TATA — TAKO LEP, A S TAKVIM IMENOM! Pevačica će sinu dati STRANO IME, a objašnjenje je naljutilo fanove

5

Hrvatska pevačica iščekuje rođenje svog prvo deteta i uživa u trudničkim danima, a jedna od simpatičnih stvari koje čine njenu svakodnevicu je i smišljanje imena za bebu...

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica Maja Šuput Tatarinov (41) uskoro će doneti na svet svoje prvo dete.
Kako ističe, trudnoća je nije mnogo promenila: nije pospana, energična je i oseća se dobro.


Ne znam koji je pravi izraz. I dalje nisam pala u energiji, i dalje mi se ne spava. I dalje se probudim u pet ujutro i čekam potres. Klasika. Samo što, za razliku od drugih, ne smem popiti ništa za smirenje — ističe pevačica.


Ona je istakla da je bila uverena da će dobiti svoju "mini-verziju" i da se iznenadila kad je saznala da nosi dečaka.

 


Tri dana mi je trebalo da procesuiram u glavi da ću morati da kupim bagere, pištolje, kamione jer me je toliko ljudi oko mene uveravalo da će to biti mini Maja — kaže ona i dodaje da se njen suprug nadao ćerkici.


Budući da je do porođaja ostalo još samo dva meseca, sve zanima kako će se dete zvati, a pevačica naglašava da ne želi sinu da da hrvatsko ime.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)


Strana imena. To čak nije tajna. Jednostavno me domaće ne interesuje. Uz Šuput ne ide ništa, ali uz Tatarinov ide sve, tako da ćemo uz njegovo "razvaliti" neko moćno ime. A ne kad dođemo negde i moj muž onako kaže "Nenad". Pa zašto? Tako lep čovek s takvim imenom. Smatram da s imenom obeležiš to detetovo neko razdoblje, tinejdžersko, školsko, kad te klinci maltretiraju i više to nije kao nekada. Sad klinci više nisu normalni, tuku se. Zamisli da dam detetu neko ime da ga uvalim u probleme pa da mi ceo život govori: "Jesi li morala?" — objašnjava Maja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)


Ovaj intervju koji je pevačica dala za InMagazin naišao je na negativnu reakciju tamošnje javnosti, pa se mogu pročitati komentari da bi pevačica mogla da se suzdrži od ovakvih izjava iz poštovanja prema roditeljima svog supruga, da su drugi ponosni što daju detetu hrvatsko ime, ali ima i onih koji ističu da pevačica ima pravo na svoj stav i da nazove sopstveno dete kako god želi.

 

 

makonda-tracker