nije bilo lako, ali imali su ljubav

"MI SMO IMALI JEDAN TANJIR I VILJUŠKU": Evo kako je Nenad Jezdić govorio o početku zajedničkog života sa suprugom

2

Iako su godinama u srećnom braku, Saru Jezdić nismo imali priliku da upoznamo.

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Glumac Nenad Jezdić već godinama vodi miran porodični život na selu, a njegova životna saputnica je Sara, s kojom ima četvoro dece. Interesantno je da njegovu izabranicu javnost nije upoznala, a glumac je jednom prilikom ispričao zbog čega je tako.

 

Ona ne voli da je spominjem ni po statusu koji uživa u našoj bračnoj zajednici, a kamoli ime da joj izgovorim. Ona je u ovoj priči ja, a ja sam ona. To je suština bračnog života — rekao je svojevremeno za Blic.

 

On je danas posvećen kako svom osnovnom poslu, tako i poljoprivredi, a pre izvesnog vremena prisetio se kako je njegov i Sarin život izgledao kada su zasnovali porodicu.

 

foto: Vladimir Šporčić

Kad smo moja supruga i ja prvo dete stvarali, kad smo se venčali i počinjali porodični život, mi smo imali jedan tanjir i jednu viljušku. Ona viljušku, a ja tanjire… ili obrnuto, svejedno. Poenta je da smo mi to sve želeli i da smo verovali u to. Treba verovati. Ljubav ne možeš da osetiš ako ne veruješ. A bitno je da to osetiš, jer sva zadovoljstva dolaze iz ispunjenosti čoveka ljubavlju za svog bližnjeg i iz one ljubavi koju dobija od svog bližnjeg — ispričao je on.

 

 

makonda-tracker