nova šansa za ljubav

ANABELA I ANDREJ SE DEFINITIVNO POMIRILI? Veliko slavlje u domu Lune Đogani, cela porodica NA OKUPU - baš kao nekad! (FOTO)

3

Luna Đogani iznenadila je javnost novom fotografijom

foto: Youtube/printscreen
foto: Youtube/printscreen

Na Instagram profilu pevačice i pobednice rijalitija Zadruga 2 osvanula je fotografija koja je iznenadila mnoge.

 

Naime, nakon što su Anabela i Andrej nedavno saopštili javnosti da su okončali svoj 7 godina dug brak, proteklih dana sve više se spekuliše da je par na korak od pomirenja, a u prilog tome govori i najnovija fotografija Lune Đogani koju je podelila sa svojim brojnim pratiocima putem Instagrama.

 

Naime, Luna je odlučila da napravi proslavu u svom stanu povodom rođendana njenog ljubimca, psa Loli, a ovom prilikom okupila je članove svoje najuže porodice, među kojima je i Andrej Atijas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on

- Happy Birthday to me! Cero, srećan 4. rođendan debelo moje! Volim te tako ludu, drugačiju i blesavu - napisala je Luna uz fotografiju svog ljubimca, a potom objavila i onu na kojoj pozira sa svojim najbližima:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on

- Novogodišnja euforija - napisala je Luna i dodala hešteg "my family" uz fotografiju na kojoj pozira u društvu majke Anabele, sestre Blankice, dečka Marka Miljkovića, prijatelja Ilije Pečenice, ali i očuha Andreja Atijasa.

 

Fotografija na kojoj su svi nasmejani odmah je podgrejala sumnje da su Anabela i Andrej zaista pružili novu šansu svojoj ljubavi, a da li je to istina, ostaje da vidimo.

 

 

makonda-tracker