predivno!

Prva fotografija mamine i tatine princeze: Aleksandra Troicki raznežila obožavaoce neodoljivim porodičnim portretom (FOTO)

0

U junu ove godine, teniser Viktor Troicki i njegova supruga postali su roditelji devojčice, a sve do sinoć njihovi obožavaoci nisu imali priliku da vide malenu Irinu.

foto: Instagram
foto: Instagram

 

Budući da od početka svojih karijera sportista i manekenka čuvaju svoj privatni život daleko od očiju javnosti, oni nisu želeli da eksponiraju svoju ćerkicu u medijima.

 

Kratko, jasno i bez blama: Aleksandra Troicki prvi put u javnosti nakon porođaja (FOTO)

 

Međutim, ponosna mama Aleksandra nije mogla odoli prilici da sa svojim vernim fanovima podeli jedan topao porodični trenutak, pa je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavila simpatičnu fotografiju prepunu ljubavi i radosti.

 

 

U pitanju je prva fotografija ćerke srećnog para koja se pojavila na društvenim mrežama!

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

 

Manekenka, koja se proslavila nakon što se pojavila u filmu Montevideo, vidimo se!, podelila je, naime, selfi za koji je pozirala u automobilu u društvu svoih najdražih dama.

 

Svim budućim roditeljima savetuje da postupe kao oni: Aleksandra i Viktor Troicki doneli veoma važnu odluku

 

S prednjeg sedišta smešila se lepa Aleksandra, dok su nas sa zadnjeg sedišta pozdravile njena majka Mira i ćerkica Irina.

 

 

Ponosna mama je, doduše, stikerima u obliku srca sakrila lice svoje mezimice, ali to nije smetalo njenim obožavaocima, koji su oduševljeni ovim toplim trenutkom iz njenog porodičnog života.

makonda-tracker