kraljica srca

Tajni ljubavni život princeze Dajane: Ovo je bio jedini čovek kojeg je iskreno volele! (FOTO)

0
Iako mnogi smatraju da je princeza Dajana iskrenu ljubav doživela sa Dodijem Al Fajedom, ispostavilo se da je istina dosta drugačija od svega što ste ikada zamišljali.

 

foto: Profimedia

 

Lekar kojeg je Dajana navodno prijateljima opisivala kao "ljubav svog života" bojao se kulturoloških razlika koje su imali, ali i velike medijske pažnje na koju nije bio spreman.

 

Dokumentarac otkriva da su u jednom trenutku Dajana i Haznet imali prilično glasnu i javnu svađu, i to u londonskom Hajd parku. Princeza mu je navodno postavila ultimatum – ili će svoju vezu javno obznaniti, ili je u potpunosti prekinuti. Fatalni lekar očigledno nije imao hrabrosti u meri u kojoj ju je imala lepa Dajana.

 

Životna priča - Princeza Dajana: Burna sudbina engleske ruže

 

U kasnijoj policijskoj istrazi oko njene smrti, Kan je istražiteljima otkrio da je Dajana od njega prikrivala vezu s Dodijem. Poslednje noći njenog života, Kan ju je navodno uzastopno zvao, ali se ona nije javljala. Veruje da je promenila broj telefona i odlučila u potpunosti da prekine kontakt s njim.

 

2. Zamalo da ne upozna Dodija Al Fajeda

 

Dajana je dugo "vagala" kako će i s kim provesti letovanje koje je nažalost bilo njeno poslednje. Dvoumila se između poziva koji joj je uputio Dodijev otac Muhamed Al Fajed, i onog koji joj je uputio Gulu Lalvani, 20 godina stariji biznismen s kojim je ranije izašla nekoliko puta. Lalvani je medijima rekao da je njihova veza bila ljubavne prirode, ali Dajanin prijatelj Roberto Devorik je to negirao i otkrio da je Dajana druženje s Lalvanijem koristila samo kako bi obnovila svoj odnos s pakistanskim lekarom Kanom.

 

Na kraju, prihvatila je Muhamedov poziv i na letovanje u Sen Trope povela i svoje sinove Vilijama i Harija. Tog leta je upoznala Dodija.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

makonda-tracker