Presrećna

Godišnjica ljubavi je donela još jednu odluku: Aleksandra Prijović će za medeni mesec odabrati posebnu destinaciju... (FOTO)

0
Srećni par je ovih dana u centru zbivanja. Nakon mnogobrojnih spekulacija, Aleksandra Prijović otkriva da je njihova veza zaista ozbiljna kao i da je lepa pevačica već počela da razmišlja o destinaciji za medeni mesec.

 

 

Na Tajlandu i u Hong Kongu nismo nikada bili i stvarno smo se oduševili. Kao destinaciju za medeni mesec izabrala bih neku egzotičnu, možda baš Tajland",  otkriva Aleksandra.

Najluksuznija lokacija, u komšiluku sa najvećim zvezdama: Ovde će živeti Aleksandra Prijović i Filip Živojinović (FOTO)

 

Pevačica je sa Filipom ljubavnu romansu otpočela pre tačno godinu dana, a kako kaže, budući da ide Nova godina moraće da mu kupi dva poklona. S druge strane, Živojinović je Aleksandru, još dok su boravili u Rimu, iznenadio lepim poklonom za godišnjicu veze.

 

Aleksandra Prijović s ponosom pokazala ruku: Dobila sam prsten od Filipa! (FOTO)

Mučim muku jer ne znam šta da mu kupim za Novu godinu. Budući da nam je sada i godišnjica, moraću da mu uzmem dva poklona. Kad god pitam Filipa šta mu treba, on kaže ništa, a i ja sam takva. Moraću da ga povedem sa sobom u šoping, pa da on sam odabere. Filip je meni već kupio poklon. Kada smo bili u šopingu u Rimu ja sam htela da kupim sebi jednu lepu tašnicu, međutim to je uradio on i to mi je bio poklon za godišnjicu", kaže Prijovićeva kroz osmeh.

foto: Andreja Damnjanović

 

makonda-tracker