preseljenje

Najluksuznija lokacija, u komšiluku sa najvećim zvezdama: Ovde će živeti Aleksandra Prijović i Filip Živojinović (FOTO)

0
Zaljubljeni par doneo je odluku da kupi novi stan i zajednički život nastavi u elitnom delu prestonice.
foto: Marko Poplašen
foto: Marko Poplašen

Kako saznaje Kurir, njih dvoje planiraju da kupe nekretninu u luksuznom kompleksu "Beograd na vodi", čija izgradnja će biti završena početkom 2018. godine. Zbog toga će Aleksandra prodati stan na Voždovcu, u kom trenutno ona i Filip žive, i taj novac uložiti u njihov novi dom. Ukoliko zafali novca, spremni su i da podignu kredit.

 

Rekla je DA: Filip Živojinović zaprosio Aleksandru Prijović?



Aleksandra je pre tri godine rešila stambeno pitanje. Kupila je stan na Voždovcu i opremila ga po svom ukusu. Međutim, nedavno je odlučila da tu nekretninu proda i da se preseli na drugu lokaciju. Razgovarala je s Filipom i on ju je podržao u toj nameri. Dugo su razmišljali gde bi mogli da se skuće. Prijatelj im je predložio da pogledaju projekat "Beograd na vodi". Objasnio im je da se stanovi prave po svetskim standardima i u modernom stilu", otkriva izvor blizak pevačici.

foto: Dragan Kadić

On kaže da se Aleksandri dopalo to što je među zainteresovanim VIP kupcima najviše pevača, sportista i biznismena.


Razlog je potpuno opravdan: Aleksandra Prijović objasnila zbog čega neće snimiti duet sa Ljubom Perućicom

Aleksandra se oduševila kad je čula da će joj komšije u ovom luksuznom kompleksu biti Željko Joksimović, Šaban Šaulić, porodica Novaka Ðokovića, Dejan Stanković, Zorica Brunclik... Našalila se da će imati kod koga da ode na kafu", završava izvor.

 

makonda-tracker