pobedili sve poteškoće

Bio je njen obožavalac i uspeo je da osvoji njeno srce: Jedna od najlepših ljubavnih priča u svetu poznatih i dalje mami osmeh

0
Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić godinama uživaju u skladnom braku, a do sada su pokazali da je njihova ljubav jača od svih prepreka - iznenadnog raskida, udaljenosti, poslovnih obaveza...
foto: Luka Šarac

Iako se u to vreme šuškalo da više nisu zajedno, nezvanična potvrda bio je Ivanov prvi koncert u Domu sindikata, kada se pevačica nije pojavila.

Jelenu ne treba očekivati. Inače, trudiću se da privatno i poslovno ne mešam", rekao je tada Bosiljčić.

foto: Luka Šarac

 

Međutim, posle burnog perioda i rastanka od skoro godinu dana, pomirili su se i verili 21. juna u Londonu, a u tom trenutku čak ni njihovi najbliži nisu znali da se ponovo viđaju.

 

Jelena Tomašević Bosiljčić: Suprug i ćerka čine me srećnom

 

Jelena i Ivan izgovorili su sudbonosno “da” 28. avgusta 2011. godine na ceremoniji crkvenog venčanja održanog u crkvi Svete Trojice u Gornjem Milanovcu. Venčanju su prisustvovali samo najbliži prijatelji i rodbina.

 

foto: Story Arhiva

Na večnu ljubav zakleli su se u ovom gradu jer je Ivan iz Užica, a Jelena iz Kragujevca, te su se našli na pola puta. Građansko venčanje i svadbeno veselje održano je 6. septembra.

 

Jelena, koja je dodala suprugovo prezime, požalila se da joj je to donelo muke sa potpisivanjem.

 

makonda-tracker