drugi brak je bio srećan

"Ni sanjao nisam da će postati i ostati moja životna ljubav..." Znate li koja slavna žena je supruga Mikija Manojlovića?

1

Predrag Miki Manojlović nikada nije eksponirao privatni život, pa mnogi ni danas ne znaju ko je njegova supruga.

Miki Manojlović je u drugom braku spoznao ljubav i sreću
Miki Manojlović je u drugom braku spoznao ljubav i srećufoto: Nemanja Nikolić

Slavni srpski glumac Predrag Miki Manojlović jedan je od najomiljenijih umetnika na domaćoj javnoj sceni, čemu svedoče brojne nagrade i priznanja koja je dobio.

 

Glumio je u seriji ""Otpisani", Grlom u jagode", filmovima "Tango argentino” (1992), “Mi nismo anđeli” (1992), “Tuđa Amerika” (1994), “Podzemlje” (1995), “Crna mčka, beli mačor” (1998), “Zavet”(2007), “Bilo jednom u Srbiji” (2013), “Južni vetar” (2020), kao i mnogim drugim ostvarenjima, premda je poslednjih godina manje aktivan nego ranije.

 

O Mikijevom privatnom životu i deci ne zna se mnogo toga, jer on čuva svoju privatnost, ali zanimljivo je da je njegova majka čuvena baka iz filma "Rane".

 

Već dugi niz godina je u skladnom braku sa Tamarom Vučković Manojlović, glumicom i direktorkom Jugoslovenskog dramskog pozorišta.

 

Tamaru je javnost upoznala kroz uloge u serijama “Broz i ja” i “Na terapiji”, kao i u filmovima “Simpatija i antipatija” i “Položajnik”. Inače, ovaj par imao je priliku i da sarađuje, i to u seriji „Na terapiji“ gde su glumili i Miki i Tamara.

 

Tamara poslednjih godina nije snimala filmove i serije, te se posvetila radu u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, gde je direktorka.

 

1 / 9 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Tamara i Miki su u braku od 1992. godine, a glumac je od supruge stariji 20 godina.

 

Glumac o supruzi retko govori, ali jednom prilikom joj je uputio najlepše reči.

 

Tamaru sam sreo dok sam radio predstavu "Zločin i kazna". Sećam se da sam javno govorio o budućoj premijeri i rekao kako sam sreo veoma talentovanu mladu glumicu Tamaru Vučković. Ni sanjao nisam da će Tamara postati i ostati moja životna ljubav, da će poći sa mnom u inostranstvo, a još manje da ćemo dobiti sina — kazao je Miki Manojlović svojevremeno za "Stori".

 

Tamara Vučković i Miki Manojlović
Tamara Vučković i Miki Manojlovićfoto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Miki, inače, ima dvoje dece iz dva braka; njegova ćerka Čarna je rediteljka, dok sa Tamarom ima sina Ivana.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Tamara Vučković Manojlović govori na komemoraciji Žarku Lauševiću

 

makonda-tracker