i danas nosi njegovo prezime

Brak se završio RAZVODOM, a ljubav PRIJATELJSTVOM: Znate li koji poznati muzičar je bivši muž Ivane Peters?

0

Bila je to iskrena ljubav kratkog daha 

Ivana Peters i danas nosi prezime bivšeg muža
Ivana Peters i danas nosi prezime bivšeg mužafoto: Nemanja Nikolić

Pevačica Ivana Peters osvojila je srca publike raskošnim, bogatim glasom još pre više od dve decenije. Nakon što se grupa "Tap 011" raspala, Ivana je nastavila da gradi solo karijeru, koja traje do danas.

 

Iako je godinama na javnoj sceni Ivana retko kada o svom privatnom životu govori u medijima. Zbog toga se o njemu mnogo ne zna. Ipak, postoje činjenice koje su ipak poznate u javnosti. 

 

Naime, Ivana je pre dosta godina bila četiri godine u vezi, a potom i braku sa Aleksandrom Petersom, članom grupe Sanšajn. Njihov brak je trajao od svega dve godine, od 2005. do 2007. godine nakon čega se par razveo.

 

 

To je bila iskrena ljubav iz koje se rodila ćerka Sara, ali očigledno je da nije bila dovoljno jaka da izdrži sve izazove tog vremena. Uprkos činjenici da su odlučili da na svoj brak stave tačku ovaj poznati par je ostao u dobrim odnosima, a Aleksandar je Ivani postao pravi prijatelj. 

 

On je uz nju bio u najtežim trenucima njenog života i trudio se da maksimalno učestvuje u odgajanju njihove ćerke. 

 

Dok sam bila bolesna pomogao mi je više od svih. Kad me Sara pita: "Mama, da li ste ti i tata okej", mogu jedino da joj odgovorim: "Kako da ne budemo, mi smo tvoji roditelji". To je to. On će biti moj prijatelj do kraja života. Drugačije ne može da bude. Srećna sam što imam takvog bivšeg muža — istakla je ona za Hello pre nekoliko godina.

 

 

Podsetimo, Ivana je 2015. godine doživela infarkt nakon gostovanja u jednoj emisiji na RTS-u. Ona je hitno odvezena u Klinički centar, gde joj je ugrađen stent.

 

Bol je bio neopisivo jak i mislila sam da nikada neće prestati. U toj agoniji sam se onesvestila, a kada sam došla sebi, usledio je šok. Ja, mlada žena koja još nije dostigla ni 40. i žestoka pobornica veganske ishrane, doživela sam infarkt pred kamerama, usred snimanja emisije — ispričala je Ivana jednom prilikom.

 

Ona smatra pravom srećom to što se onesvestila jer bi u surptnom otišla kući i zanemarila tegobe koje je osećala.

 

Ivana Peters je bila u braku sa kolegom dve godine
Ivana Peters je bila u braku sa kolegom dve godine foto: Nemanja Nikolić

 

— Nedostatak daha i umaranje čak i prilikom penjanja na drugi sprat, trčanja za busom i nameštanja kreveta ujutru nisu bili dovoljan razlog da shvatim da nešto nije u redu dok na snimanju emisije nisam osetila neopisiv bol koji nikako nije prestajao. Sreća u nesreći je bila da sam se tada onesvestila, jer da sam bila svesna, verovatno bih taj bol zanemarila kao i sve prethodne tegobe i otišla kući. Tog martovskog dana, uprkos veganskoj ishrani i relativno mladim godinama, doživela sam srčani udar, a taj nemili događaj sada mi je opomena za ceo život — rekla je pevačica, koja je tada značajno promenila životne navike i danas živi zdravo, punim plućima i bezbrižno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanapeters)

 

Nakon toga Ivana se oporavila i nastavila da živi normalno, samo više ceneći život i ono što on jeste.

 

Aleksandrova i Ivanina ćerka je, inače, nasledila od roditelja ljubav prema muzici, pa je završila odsek za klavir u nižoj muzičkoj školi, a svira i električnu gitaru.

 

Bonus video:

 

Ivana Peter o dijeti koju je držala 

 

 

makonda-tracker