neki su iznenađenje

Među njima ima i MANEKENA, BIZNISMENA, SPORTISTA: Ove muškarce je poznata pevačica ljubila pre udaje za fudbalera

0

Pre udaje Katarina Grujić je imala buran ljubavni život 

foto: Instagram / Katarinagrujic.doll
foto: Instagram / Katarinagrujic.doll

Naša popularna pevačica Katarina Grujić interesantna je domaćoj publici ne samo zbog muzike, već i zbog privatnog života.

 

Ona je prošle godine odlučila da stane na ludi kamen i zakune se na večnu ljubav fudbaleru Marku Gobeljiću, a pre toga je bila u vezi sa nekoliko poznatih muškaraca.

 

Marko je ipak prvi koji je uspeo da je odvede pred oltar, a 2018. godine poznata pevačica je bila verena za svog, sada bivšeg, partnera Nikolu. Tada je veoma entuzijastično pričala o udaji, međutim umesto svadbenih zvona usledio je raskid.

 

 

- Katarina i ja smo imali veoma lepu vezu od godinu i po dana. Međutim, oboje smo na početku karijere. Katarina je mlada pevačica, a ja spremam diplomski na stomatologiji i mislim da se bavim stomatologijom– istakao je on tada u jednoj emisiji.

 

- Žao mi je što se veza završila jer je Katarina fina i dobra devojka – dodao je Boris.

 

Nije prošlo mnogo vremena, a u javnosti su se mogli pročitati navodi da je Kaća uplovila u vezu sa Nemanjom Buhom, bratancem Ljubiše Buhe Čumeta. Katarina je tokom veze govorila da je veoma srećna i da sa Nemanjom planira brak.

 

Katarina je sa Nemanjoj Buhom bila u vezi, ali ipak se nije slavno završilo
Katarina je sa Nemanjoj Buhom bila u vezi, ali ipak se nije slavno završilofoto: Damir Dervišagić

 

Uprkos činjenici da je Nemanja imao ozbiljne namere što je dokazivalo i to da je počeo da gradi kuću blizu Beograda u kojoj je trebalo zajedno da žive do toga ipak nije došlo.

 

Nakon dve godine veze par je odlučio da svako krene na svoju stranu. 

 

Tu interesantnim vezama Katarine Grujić nije kraj. Tokom muzičkog takmičenja koje ju je vinulo u svet slavnih pričalo se da se pevačica zabavljala s Vladicom Jovanovićem.

 

Međutim, nakon takmičenja 2013. godine, Kaća je otišla u rijaliti, pa je Vladicu, navodno, pred čitavom Srbijom prevarila sa bivšim maneknom i zubarom Borisom Stamenkovićem.

 

 

Ni ta veza nije potrajala i par se nakon godinu i po dana zbog, kako se pričalo tada, njegovog dopisivanja sa drugim devojkama, razišao. Boris je nakon toga više puta govorio da mu je krivo što se sve tako izdešavalo, ali Kaća za to nije marila. 

 

Sledeći na spisku Kaćinih momaka bio je  crnogorski biznimen Kosta Obradović. Njihova veza je počela tokom leta 2017. godine. Ovo je jedna od kraćih romanski koja je završena već posle nekoliko meseci.

 

 Kaćina veza sa Obradovićem nije završena brakom
Kaćina veza sa Obradovićem nije završena brakom foto: Damir Dervišagić

 

Sledeće leto su se mogle čuti priče da je Katarina Grujić u vezi sa oženjenim fudbalerom Ognjenom Vranješom, ali on te navode nije želela da komentariše. 

 

Očigledno se ova romansa zvršila pre nego što je i počela, a Kaća je otpočela novu vezu sa bogatim biznismenom iz Tuzle, Semirom Juzunovićem. On je bio spreman da uplove u zajednički život, ali se čini da Kaća sebe nije videla u tom svetlu i par se brzo razišao. 

 

 

Stigla je i 2020. godina, a sa njom i velika ljubav naše pevačice Katarine Grujić, koja je priznala medijima da je započela vezu sa sadašnjim verenikom fudbalerom Crvene zvezde Markom Gobeljićem. 

 

Ta ljubav je nastala iz njihovog dugogodišnjeg prijateljstva. Oni su u početku krili da su zajedno, a kasnije su na sav glas otkrili svoju ljubav, koja je na kraju i krunisana brakom i detetom. 

 

 

makonda-tracker