uhvaćeni zajedno!

Izvukla ga je iz depresije nakon SUPRUGINE PREVARE: Nova devojka legendarnog fudbalera je BOGINJA i – ISTA NJEGOVA BIVŠA

0

Slavni italijanski fudbaler Frančesko Toti ponovo je srećno zaljubljen nakon rastanka od bivše supruge, s kojom je proveo 20 lepih godina

Frančesko Toti sa devojkom Noemi Boki na plaži u Majamiju
Frančesko Toti sa devojkom Noemi Boki na plaži u Majamijufoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

"Princ Rima" Frančesko Toti (46) našao se u žiži javnosti nakon što je otkriveno da se rastaje od Ilari Blazi (41), s kojom je bio u braku od 2005. godine.


Par, koji se voleo godinama pre romantičnog venčanja u Rimu, zajedno ima troje dece — Šanel, Kristijana i Izabel, a nakon spekulacija da je Toti varao suprugu ispostavilo se da je njihovom braku presudila Ilarina preljuba.


Nakon što se razišao s Ilari, Toti je potvrdio da je u vezi s Noemi Boki (35), lepoticom s kojom je povezivan pred kraj svoje ljubavi sa suprugom. Nakon što su mesecima skrivali svoju vezu, oni su počeli zajedno da se pojavljuju u javnosti, a sada su se opustili toliko da su naočigled svih uživali zajedno na plaži u Majamiju.

 

Frančesko Toti sa devojkom Noemi Boki na plaži u Majamiju
Frančesko Toti sa devojkom Noemi Boki na plaži u Majamijufoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Par je trenutno na letovanju, a društvo im pravi Totijeva ćerka Šanel.


Oni su viđeni kako uživaju u lepom vremenu, a dok se nekadašnji fudbaler opuštao u pink kupaćem, njegova devojka odabrala je crni bikini sa lančićima koji je istakao svaki milimetar njenog besprekornog tela.

 

Frančesko Toti sa devojkom Noemi Boki na plaži u Majamiju
Frančesko Toti sa devojkom Noemi Boki na plaži u Majamijufoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Toti je ranije u jednom intervjuu pričao o krahu svog braka i istakao da se nije opterećivao tračevima koji su Ilari i njega pratili stalno, ali je onda naišao na dokaz suprugine prevare. To ga je slomilo, a utehu je pronašao u Noemi.


Bilo je glasina i u prošlosti, i o njoj i o meni. Ali zaista su to bile samo glasine. Sada sam, međutim, pronašao dokaz. To je postalo činjenica. I to me je dovelo do depresije. Nisam mogao da spavam. Pretvarao sam se da je sve u redu, ali to nisam više bio ja, bio sam neko sasvim drugi. Izvukao sam se iz svega toga zahvaljujući Noemi – priznao je Frančesko Toti.


Fudbaler koji je celu karijeru proveo u Romi objasnio je da nije, nasuprot tračevima, prevario Ilari sa Noemi, već je njihova ljubav počela nakon što je saznao da mu je supruga bila neverna.

 

Frančesko Toti i Noemi Boki na ceremoniji dodele nagrada Globe Soccer Awards u novembru 2022. godine
Frančesko Toti i Noemi Boki na ceremoniji dodele nagrada Globe Soccer Awards u novembru 2022. godinefoto: LaPresse / ddp USA / Profimedia

Pre toga smo bili samo prijatelji. Posle Nove godine, naš odnos je prerastao u nešto više, a Ilari je već izlazila s drugim muškarcima pre nego što je počela moja priča sa Noemi – istakao je zgodni Italijan.


Noemi i Frančesko prvi put su viđeni zajedno u Torinu viđeni na romantičnoj večeri, potom i u blizini Rima. Ona je poznata kao strastvena zaljubljenica u fudbal, a diplomirana je ekonomistkinja. Na jednom privatnom univerzitetu u Rimu završila je biznis i bankarstvo, a bavi se pravljenjem cvetnih aranžmana.

 

Frančesko Toti i Noemi Boki na večeri u oktobru 2022.
Frančesko Toti i Noemi Boki na večeri u oktobru 2022.foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ranije je bila u braku s Mariom Kaučijem, vlasnikom FK Tivoli, s kojim je dobila dvoje dece.


Ono što su mnogi primetili jeste da je Noemi ista Ilari, Totijeva bivša.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilary Blasi (@ilaryblasi)

 

 

makonda-tracker