ipak nije uspelo

Posle tri godine ljubavi — KRAH! Filip Krajinović raskinuo s lepom Anđelom

0

Kako javljaju domaći mediji, poznati srpski teniser ponovo je slobodan

foto: Instagram
foto: Instagram

Srpski teniser Filip Krajinović i Anđela Novčić okončali su emotivnu vezu posle tri godine ljubavi, tvrde domaći mediji.


Prema pisanju medija, par je raskinuo pre mesec dana, nakon čega se Anđela iselila iz sportistinog stana u jednom luksuznom naselju u Beogradu.


Filip je u poslednje vreme stalno na turnirima, a Anđela je retko boravila sa njim. Australija je bila poslednji turnir na koji su putovali zajedno. Nakon toga je sve mečeve pratila od kuće i prilično su se udaljili — tvrdi za Telegraf izvor blizak paru.


Navodno je par došao do odluke o raskidu zajednički.

 

Filip Krajinović, Anđela Novčić
foto: Instagram

Filip je fokusiran na karijeru i maksimalno se posvetio treninzima zbog čega im je i komunikacija bila proređena. Sve to dovelo je do gašenja emocija, pa su seli i porazgovarali. Doneli su zajedničku odluku da je najbolje da se rastanu prijateljski — dodao je izvor.


Anđela i Filip su, tvrde mediji, ostali u dobrim odnosima, a ovo nije prvi put da se rastaju. Oni su i 2020. godine raskinuli posle nekoliko meseci veze, ali su se ubrzo zatim pomirili i započeli zajednički život.

 

1 / 6 Foto: instagram

 

Teniser je više puta pričao kako je srećan s Anđelom i istakao da mu znači njena podrška.


Razgovori sa Anđelom mnogo mi znače, budući da se i sama bavila sportom. Ona je moj najbolji savetodavac i u nju imam beskrajno poverenje. Srećan sam što kraj sebe imam osobu koja me razume. Teško je to pronaći jer su devojke danas uglavnom sebične — smatra Filip.
 


 

makonda-tracker