nova šansa

IPAK NISU MOGLI JEDNO BEZ DRUGOG: Naš teniser se pomirio sa bivšom devojkom, pa sad uživaju na OVOJ destinaciji

0

Do pomirenja je došlo pre nekoliko meseci i sada se sve više priča o zajedničkom životu!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Filip Krajinović ponovo je u ljubavi sa Anđelom Novčić, koja ga prati na turniru u Dubaiju, na kojem trenutno učestvuje.

 

Kako prenose mediji, do pomirenja je došlo pre nekoliko meseci, a prijatelji para uveliko pričaju o zajedničkom životu tenisera i mlade Čačanke.

 

foto: instagram

- Filip i Anđela su zajednički život planirali i neposredno pre nego što su raskinuli, ali je posle pomirenja ta priča intenzivnija. Iako je ona vrlo često kod njega u stanu, oboma bi život bio lakši kada bi se ona definitivno preselila kod njega, što je sasvim izvesno da će se dogoditi. Pomirili su se neposredno nakon Nove godine i otada su nerazdvojni, ali u javnosti Filip nije želeo da to potencira - kaže izvor blizak teniseru i dodaje:

 

- Filip je nakon raskida sa Anđelom dugo bio sam i shvatio je da je s njom imao nešto što sa drugima nije. S obzirom na to da je i ona nekada trenirala tenis, razumela je njegov način života, a na takvo razumevanje nije naišao ni pre ni posle nje. Zato je učinio sve da ponovo počnu da komuniciraju, a onda i potencirao na pomirenju do kojeg je došlo. Nastavili su tamo gde su stali, kao da raskida nije ni bilo. On je podrazumevao da će ona poći s njim u Dubai, gde trenutno uživaju. Svaki slobodan trenutak između njegovih treninga i mečeva koriste da budu zajedno, a čitav Krajinovićev tim je zadovoljan jer je on uz nju smireniji i fokusiraniji.

 

 

- Anđela se super uklopila u već ustaljenu tenisersku ekipu i vrlo brzo našla zajednički jezik sa suprugama drugih tenisera, tako da joj nije dosadno na turnirima dok momci igraju ili treniraju. Svi su primetili da je Filip baš zaljubljen - kaže izvor.

 

Iako se spekulisalo da je Krajinovića Anđela ostavila zbog neverstva, on je to opovrgnuo:

 

- Nije razlog moje neverstvo, veza sa Anđelom je zapala u krizu zbog drugih stvari. O razlozima nije pristojno i ne želim da govorim jer se tiču isključivo nas dvoje. Svako ima neke probleme u vezi, pa tako i mi. Da li su premostivi, videćemo - rekao je Filip u aprilu prošle godine, a u novogodišnjem intervjuu za “Blic” pred početak 2020. godine priznao da mu je vreme da se smiri.

 

- Tražim devojku koja je spremna da prihvati moj posao i da bude uz mene.

 

 

 

 

makonda-tracker