srodne duše

Spojila ih ljubav prema Herceg Novom i — hrani: Ko je zgodni sportista za kog se udaje Ana Dabović?

0

Ilija Mustur, kom će jedna od najlepših srpskih sportkiskinja danas reći "da", godinama živi i nastupa u Francuskoj

foto: Instagram
foto: Instagram

Jedna od najboljih srpskih košarkašica danas će izgovoriti sudbonosno "da".
Košarkašica srpske reprezentacije Ana Dabović (32) i vaterpolista Ilija Mustur (27) danas postaju muž i žena, kako je ranije najavila Anina starija sestra Milica.


Svadba je 19. juna u Herceg Novom. Bićemo svi na okupu, cela porodica posle toliko godina, rodbina, prijatelji. Svi mi iz porodice koji živimo van Herceg Novog, brat Mićo sa porodicom i sestra Jelica i naravno, Ana, najpre smo se okupili u Beogradu i istim avionom odleteli u Tivat i sada uživamo u završnim pripremama za veliko slavlje — otkrila je ona nedavno.

 

1 / 7 Foto: Instagram


Za ljubav Ane Dabović i Ilije Mustura regionalna javnost saznala je krajem 2019. godine, kada je košarkašica, poznata po tome što čuva svoju privatnost daleko od medija, pristala da podeli poneki simpatičan detalj o svojoj sreći.

 

Zanimljivo je to što su Ana i Ilija oboje iz Herceg Novog, gde će i biti upriličeno njihovo venčanje.


Mnogo stvari nas je spojilo, ali bih izdvojila muziku, more, smeh, Herceg Novi, a posebno volimo hranu, što može da bude i problem — ispričala je Ana. — Verujem da su svi oko nas srećni kada vide da smo i mi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilija Mustur (@musturix)


Na početku veze, par nije živeo u istom gradu, ali daljina im nije smetala.

 

Postoji želja da budemo što bliže i ako bude bilo moguće, pokušaćemo da je ostvarimo. Prilično je teško, ali je i daleko da bih sada o tome razmišljala. Trenutno samo želim da uživam u tome kako jeste — ispričala je tada naša Ana.


Košarkašica je tada otkrila i kako je Ilija osvojio njeno srce.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilija Mustur (@musturix)


Privuklo me je najviše to što, kada smo se videli prvi put, trebalo je samo da mi da kartu za njegovu utakmicu, a ostali smo tri sata zajedno. Možda bismo i duže da nije morao da ide na trening (smeh). Bilo mi je zabavno, a imali smo mnogo zajedničkih tema, što je i normalno jer smo odrasli u istom gradu — istakla je Ana.

 

Ana Dabović i Ilija Mustur u vezi su od 2019. godine, a zajedno žive u Monpeljeu, gde igraju za lokalne klubove. Par se verio krajem prošle godine, a danas će i zvanično postati supružnici.

 

 

 

makonda-tracker