"bili smo zaljubljeni..."

On je imao 19 godina, a ona — samo 14! Ovaj POZNATI PEVAČ je bivši dečko Sandre Meljničenko

0

Ovih dana, nekadašnja manekenka i pevačica je u centru pažnje zbog činjenice da je postala osma najbogatija žena na planeti i da su joj uvedene sankcije, a pre mnogo godina pričalo se o ovoj njenoj ljubavi...

foto: Valeriy Levitin / Sputnik / Profimedia
foto: Valeriy Levitin / Sputnik / Profimedia

Bivša srpska manekenka i članica grupe "Models" Aleksandra Meljničenko, koju smo upoznali kao Sandru Nikolić pre oko dve decenije, već 19 godina uživa u ljubavi s ruskim milijarderom Andrejem Meljničenkom.


Par ima ćerku Taru i sina Adrijana, a važe za jedan od najbogatijih parova na svetu. Nedavno su se našli u centru pažnje kada je, kako bi izbegao sankcije Evropske unije i sačuvao bogatstvo, "prepisao" svojoj dragoj najveći deo svog imetka, koji je procenjen na 17,9 milijardi dolara.

 

Kako su mediji tada pisali, Sandra Meljničenko postala je time osma po redu najbogatija žena na svetu.

 

1 / 5 Foto: Galeb Kosorukov, Profimedia


Danas nekadašnja "modelsica" važi za misterioznu javnu ličnost, koja čuva svoju privatnost od očiju javnosti, a tako je bilo i dok se bavila javnim poslom. Ipak, poneki detalj o njenom životu dospeo je do medija, pa je tako otkriveno da je svojevremeno bila u vezi s denserom Gagijem Đoganijem.


Kako je sam Đogani pričao, nije bila u pitanju ni duga ni ozbiljna veza, a oboje su bili vrlo mladi. Štaviše, Sandra je imala tek 14 godina!

 

Gagi Đogani
foto: Dragana Udovičić

Ja sam nju angažovao na nekim mojim spotovima. Bili smo zajedno nekih par meseci… O njoj sve najbolje mislim, odvajala se od te grupe Modelsice… Ostavila je dobar utisak. Pametna, baš je po pitanju posla bila neko ko gazi, drago mi je što je uspela — ispričao je jednom prilikom Gagi u emisiji "Ekskluzivno".


On se tada osvrnuo i na činjenicu da je nekadašnja manekenka bila tek dete tih dana, a tvrdio je da bila znatno zrelija od svojih vršnjakinja.

 

Imao sam 19 godina, a ona 14. Nije to velika razlika. Bila je fizički i psihički zrelija od svoje generacije. Stalno je izlazila u klubove i radila je kao model. Sandra je jedna od boljih devojaka s kojima sam bio — rekao je osnivač grupe "Fanki Dži".

Do ove ljubavi došlo je pre nego što je Gagijeva grupa osnovana, a upoznali su se preko zajedničkih prijatelja.


Kad sam je upoznao, bavila se manekenstvom, a ja sam bio igrač u grupi “Đogani fantastiko”. Spojili su nas zajednički prijatelji, počeli smo ubrzo da se zabavljamo. Bili smo mladi i zaljubljeni. Ona je sjajna devojka, oduvek je bila prodorna i komunikativna i zbog toga je poštujem — istakao je tom prilikom Đogani.

 

Gagi Đogani
foto: Aleksandar Jovanović

Zbog čega su raskinuli, pitali su se mnogi. Kako je istakao Đogani, razlog je sitnica, ali je Sandrin i njegov odnos ostao dobar i nakon rastanka.


Raskinuli smo zbog neke gluposti, ali smo ostali u dobrim odnosima. Iako više nismo bili zajedno, pomagao sam joj, odveo sam je na kasting za Knezov spot “Ti si kao magija”, a bila je i u spotu moje grupe za pesmu “Sutra je novi dan”. Tada još nije bila članica grupe “Models” — objasnio je denser.

 

 

makonda-tracker