(foto)

Godinama su se voleli — a onda je naišla Ana Nikolić! Ova lepotica je bivša devojka Stefana Đurića Raste

2

Kako su mediji svojevremeno tvrdili, ljubav ovog para ugasila se nakon što je on upoznao popularnu pevačicu

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Proslavljeni reper Stefan Đurić Rasta i jedna od najvećih regionalnih zvezda Ana Nikolić počeli su da se viđaju 2016. godine, a samo nekoliko meseci kasnije javnost je iznenadila vest da je par izgovorio sudbonosno "da".


Pevačica nikada nije krila da je reper jedna od najvećih ljubavi njenog života, a uskoro je stigla i kruna njihove sreće — ćerkica Tara.


Brak Raste i Ane nije opstao, pa je usledio razvod već sledeće godine, ali oboje su jedno o drugom uvek pričali samo najlepše u javnosti i ostali prijatelji i brižni roditelji koji zajedno brinu o svojoj mezimici.

 

1 / 8 Foto: Damir Dervišagić


Mnogo nakon razvoda, spekulisalo se da je Rasta pre ljubavi s Anom Nikolić bio u višegodišnjoj vezi.


Lepotica kojom je bio očaran bila je Beograđanka Vida Savić i u pitanju je navodno bila velika ljubav.

 

Vida Savić
foto: Facebook

Bili su skladan par, baš su se voleli. Sve dok Marko, Anin brat, nije pozvao Rastu za neki posao, kad je i upoznao Anu. Ubrzo nakon toga Stefan je ostavio Vidu zbog Ane — rekao je pre nekoliko godina izvor za domaće medije.


Kako je svojevremeno pisao Kurir, Vida je iz Zemuna, a pojavljivala se u više spotova poznatih muzičara, između ostalog i u jednom Rastinom.
Vida danas ima 36 godina i, sudeći po fotografijama na Fejsbuku, sa sadašnjim izabranikom ima dvoje dece i živi skladno.

 

 

makonda-tracker