biće slavlja

Sama je osmislila venčanicu, okupiće pola estrade: Otkriveni detalji venčanja Rade Manojlović i Harisa Berkovića

11


Poznati pevački par uskoro će reći "da", javljaju domaći mediji i prenose detalje gala proslave koju će prirediti

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevačica Radmila Rada Manojlović i njen devet godina mlađi kolega Haris Berković godinama spadaju u najskladnije parove naše javne scene. Zbog toga ne čudi što se dugo spekuliše da će stati pred matičara, a oni su uvek isticali da im se ne žuri.


Kako sada javljaju mediji, trenutak venčanja sve je bliži, a poznati su i prvi detalji.

 

Rada će biti kao princeza… Osmislila je venčanicu, gore će biti uska, a dole će da se širi sa žiponima. Međutim, imaće i jednu usku, jer je ona prezgodna i najbolje joj stoje tesne haljine uz telo — rekao je za Scandal izvor blizak paru. — I Haris je izabrao elegantno odelo. Oboje žele da sve bude na nivou. Biraju i veliku salu za svečanost, žele da im dođe pola estrade i da svi pevaju. Poenta je da sve bude veselo i da se od početka do kraja igra i peva. Oni sve to zajedno finansiraju, jer oboje zarađuju i za pare nema problema. I bend su odabrali, neće angažovati momke sa kojima rade, jer su oni među zvanicama, a svakako će zamoliti neke od kolega da im pevaju. Naravno, svi će se tu latiti mikrofona.


I prošle godine pisalo se da su pripreme za venčanje u planu.

 

1 / 4 Foto: Dragan Kadić


Haris jeste mlađi od Rade, ali sada mu je jasno da treba što pre da organizuju svadbu i da je vreme za to — rekao je tada neimenovani izvor. — Pričao je s Radom i ona je presrećna, s tim što Haris ima u vidu da je Rada pravoslavne vere i da će njen otac želeti da ispoštuju sve običaje u Četerežu, ali opet bi voleo da se sve organizuje i u Bosni kod njega.

 

Anomimni izvor tada je otkrio da je par našao kompromis da se svadba održi u Beogradu.


— Zato je Rada došla do najboljeg rešenja i rekla Harisu da se opusti i da ništa ne brine jer ona svakako želi da svi budu zadovoljni, ali zato je najbolje da pripreme veselje u Beogradu, gde će svi biti ispoštovani i posluženi i Harisu je pao kamen sa srca jer vidi da s Radom može sve da se dogovori — izjavio je tada izvor blizak pevačima, a još uvek nije poznato da li ovaj dogovor i dalje stoji.

 

Rada Manojlović, Haris Berković
foto: Dragan Kadić

Rada je nešto ranije istakla da je njenoj porodici najbitnije da je ona srećna i da njoj sam papir ne znači koliko zasnivanje porodice.


Moji su zadovoljni kada sam ja srećna, ne zamaraju me nekim formalnostima. Ako mene pitate, mnogo je važnija beba nego brak — rekla je pevačica jednom prilikom.

 

 

makonda-tracker