ne želi pažnju medija

CRNOKOSA, ZANOSNA, MISTERIOZNA: Nakon Lidije Vukićević, ova lepotica je osvojila srce Mitra Mrkele

2

Posle razvoda od jugoslovenske i srpske seks bombe Lidije Vukićević, slavni fudbaler čuva svoju intimu daleko od očiju javnosti, ali se na javnim događajima pojavljuje u društvu nove supruge

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Legendarni fudbaler, a danas sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela nije tabloidima često davao povod da se bave njegovom privatnošću, pa čak ni nakon razvoda od Lidije Vukićević, jedne od najpopularnijih i najlepših žena bivše Jugoslavije. Mrkela i glumica rastali su se 2000. godine, u trenutku kad su njihovi sinovi Andrej i David bili mali — stariji je imao osam godina, a mlađi tek tri.


Par je ostao u korektnim odnosima i nikad nisu pričali o svojoj intimi za medije, a njihovom ljubavnom životu nakon razvoda dugo se ništa nije znalo.

 

Ipak, godinama kasnije, Mitar Mrkela počeo je u javnosti da se pojavljuje sa mladom brinetom koja pleni lepotom, a o kojoj nikad nije govorio javno, pa nije poznato čak ni njeno ime. Domaćim medijima, međutim, nije promaklo to što je par 2013. godine dobio sina, mada više nikad nije objavljeno više detalja.

 

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 


 

 

makonda-tracker