divno govore jedno o drugom

OTAC JOJ JE ČUVENI PISAC, MLAĐA JE OD NJEGA 23 GODINE: Znate li koja slavna glumica je supruga Voje Brajovića? (FOTO)

0

Glumac Voja Brajović u braku je sa koleginicom koja ne voli da eksponira svoju privatnost, imaju sina, a o svom braku i ljubavi govore — nadahnuto

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Glumica Milica Mihailović nije dama koja se eskponira preterano, te se o njoj malo toga zna, a njena priča je prilično neverovatna i puna zanimljivih detalja. Njen otac je čuveni književnik Dragoslav Mihailović, a već godinama u srećnom braku s 23 godine starijim kolegom Vojom Brajovićem. Imaju sina Relju.


Par se upoznao na snimanju filma "Urnebesna tragedija", a zanimljivo je da je Brajović igrao u predstavi "Kad su cvetale tikve", komadu zasnovanom na romanu Miličinog oca, mnogo godina pre nego što su se upoznali.

 

Za Voju me vezuje totalna bliskost i potreba da o svemu razgovaramo, bez obzira na to što se u mnogo čemu ne slažemo — otkrila je u jednom intervjuu Milica.

 

Ma, volim ga zato što je klikeraš, što je vrlo duhovit i što je lojalan i srčan. Ne znam da li bi nam bilo lakše da smo vršnjaci. Ne verujem — rekla je ona.

 

1 / 9 Foto: Damir Dervišagić

 

— Ne znam kako da vam obrazložim šta me je privuklo Milici. Kad bih to raščlanio i objasnio, onda mi ne bi bilo tako nedokučivo. Milica je neverovatan energetski izvor. Retke su takve osobe, sa tom količinom životne snage i radosti. Ona je veliki borac i uvek nalazi način da smiri situaciju i odagna moje loše raspoloženje. Najviše me brine što je mene zavolela. Smatrao bih je idealnom da nije ovoga sa mnom — pričao je Voja za "Gloriju" jednom prilikom.

 

 

makonda-tracker