za 24 sata je došla do istine

KAO U DETEKTIVSKIM FILMOVIMA! Ljupka Stević otkrila kako je saznala da je partner vara i obmanjuje

6

Pevačica koja je postala vest dana nakon što je, posle raskida desetogodišnje veze, objavila snimke uništenog automobila svog bivšeg partnera i završila u bolnici, ispričala je kako je došla do bolnih saznanja

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Ona je za domaće medije otkrila i kako je saznala za afere oženjenog pukovnika policije, s kojim je bila u vezi punu deceniju.


Pevačica je, naime, prisluškivala njegove razgovore u automobilu.

 


Na moju sreću, ubačen mu je presluskivač u auto i dva dana sam slusala razne bljuvotine sa njegove strane. Dovoljne,kazem sebi NE! Idemo dalje, vreme mi je da nađem nekog zrelog i ozbiljnog čoveka i stvorim svoju bajku o kojoj sam maštala. Ovo što sada preživljavam je horor — zaključila je pevačica za Republiku.


Ona je za Alo istakla da je za vrlo kratko vreme saznala sve što joj je bilo potrebno.

 

1 / 11 Foto: Instagram


Ja sam takav amater bila da sam kupila najjednostavniju spravu za snimanje razgovora i ubacila mu lepo u auto. Znate koliko mi je trebalo? 24 sata da saznam pravu istinu. Sediš kući, planiraš brak, porodicu, decu, i onda shvatiš da nit je predao papire za razvod braka, niti planira da se razvede, niti planira da me ostavi na miru. I još, pored svega toga, ima još dve... I to sam saznala ne zato što sam policajac... — rekla je Ljupka kroz suze.
 

 

makonda-tracker