snovi se ostvaruju

PRVO SU MAŠTALI O NJIMA, A ONDA IH OSVOJILI: Ove pevačice su se udale za svoje FANOVE

2

Ovi muškarci su bili opčinjeni poznatim damama sa estrade, pa su uspeli u nameri da ih osvoje.

foto: Eddy Addlan
foto: Eddy Addlan

Mnogo je poznatih parova na našoj javnoj sceni, ali iznenadiće vas podatak da ima i onih gde se jedan partner divio drugom sa druge strane ekrana, pre upoznavanja, a kamoli veze i braka. Neki od njih nisu opstali, ali neki broje zajedničke godine i uživaju u ljubavi i sreći. Za ove parove svi ste čuli, ali zanimljivo je da su muškarci isprva potajno čeznuli za ovim damama, a onda im se želja ispunila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on

 

Stefan Đurić Rasta još kao klinac bio je opčinjen Anom Nikolić, o čemu govore i njegove pesme koje joj je posvećivao dok nije postao poznat. Jedna od njih je "Boing", duet sa Džalom i Bubom iz 2014. godine, u kojoj postoji stih "mala je avion, tako ne može me niko dić, dolara milion, ko da je**m Anu Nikolić". Reper je svoju pevačicu upoznao 2016, kada ga je ona angažovala da joj napiše pesme za novi album, a tokom rada u studiju uplovili su u vezu koju su u julu mesecu iste godine krunisali brakom. Posle godinu dana postali su roditelji ćerke Tare, a pre nekoliko meseci po drugi put su doneli odluku da se razvedu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Jelena Karleuša upoznala je Duška Tošića 2006. godine tako što ju je on pozvao na piće. Pristala je, iako nije znala baš ništa o njemu.

 

- On je bio jako uporan. Prvo sam zgrešila s njim, a onda sam na Guglu proverila koliko ima godina. Tad je imao 21 i ja sam mu rekla: "Dečko, sad ćeš ti morati da me oženiš, pošto ova bruka mora da se opravda." Duško sad ima milione, a sa 16 godina, kada je došao u Beograd, nije imao ništa. Naknadno sam saznala od njegovih drugara iz OFK da je ta sobica u kojoj je on živeo bila oblepljena mojim posterima. Na kraju balade, on je ženu sa postera oženio i napravio joj dvoje dece - nedavno je ispričala pevačica.

 

foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

Sličnu sudbinu kao Jelena imala je i Goca Tržan. Njoj je Ivan Marinković izjavio ljubav još 2001. godine kada se se sreli u jednom salonu. Prišao joj je, predstavio se kao njen fan i rekao da je zaljubljen u nju, ali mu je Goca samo napisala autogram i otkačila ga, misleći da je Marinković još jedan u nizu njenih obožavalaca. Situacija se potpuno okrenula 2006. godine, kada je Tržanova ponovo srela Ivana. Toliko se zaljubila u njega da je preko prijatelja došla do njegovog broja i počela da ga muva. Ostatak njihove priče je svima dobro poznat: venčali su se 2007, dobili ćerku Lenu, a razvod je usledio 2011. godine. U međuvremenu, Goca se udala za Radomira Rašu Novakovića, svog bubnjara, a Marinković je postao najpoznatiji bivši muž u Srbiji i rijaliti učesnik, piše "Kurir".

 

Osim ovih žena, postoje i mušakrci koji su ušli u vezu sa svojim obožavateljkama.

 

Vlado Georgiev je majku svoje dve ćerke upoznao tokom snimanja spota, dok je frontmen "Riblje čorbe", Bora Đorđević bio čak i u braku sa svojom obožavateljkom Aleksandrom koju je upoznao dok je bio na turneji u Americi.

 

 

makonda-tracker