prve trzavice

Snimak njihove svađe sve je rastužio: Ovo je glavni problem u vezi Nine Radulović i Filipa Krajinovića?

3

Posle svađe koju su snimili paparaci, izvori bliski paru tvrde da je ovo jedina prepreka u njihovom odnosu.

foto: Aleksandar Jovanović
foto: Aleksandar Jovanović

Teniser Filip Krajinović i voditeljka Nina Radulović postali su zvezde tabloida. Otkako su priznali da su u vezi, mediji neprestano pišu (i prate) novi srpski par.

 

Bili smo svedoci svađe u tržnom centru, a sada dobijamo i objašnjenje kakve to probleme navodno imaju Nina i Filip.

 

Ovako je počela ljubav Nine Radulović i Filipa Krajinovića (FOTO)

 

Neimenovani izvor blizak voditeljki otkriva da je par u krizi zbog razlike u godinama.

 

- Nina je kao dosta mlađa bila zrelija od svih nas. Uvek je bila smirena i ozbiljna i zato se nismo iznenadili kada se smuvala s Branislavom Lečićem, koji je 30 godina stariji od nje. Kada je ušla u vezu s Filipom, prvo što smo joj rekli je da je klinac. Posle nekog vremena se pojazao kao zreliji nego što smo očekivali. Ipak, Nina u poslednje vreme dolazi s pričom da ludi od nekih njegovih navika i postupaka - rekao je neimenovani izvor listu Alo.

 

1 / 8 Foto: Screenshot, Kurir

 

On je dodao i šta navodno smeta lepoj voditeljki.

 

- Najviše je nervira njegovo neodgovorno ponašanje kada se dogovore da nekuda odu, stavljanje u drugi plan nekih bitnih stvari zbog obaveza koje nisu poslovne... Kada su započeli vezu Nina je bila jača, svi su mislili da je Filip dobio premiju. U poslednje vreme on je više medijski zastupljen, devojke ga jure više nego ikad, a kako su sve mlađe od Nine, to dodatno unosi tenziju u njihov odnos. Nina se plaši da nije dovoljno zreo da izlazi i sate i sate provodi s nekim novim ljudima koji se zbog teniskih okupljanja samo gomilaju. Ona voli stabilnost i najmanje promene je plaše, pogotovo jer je zbog njega istupila javno i priznala vezu.

 

makonda-tracker