Uspešna i intrigantna

Bivša manekenka, bivša glumica... ali Tramp je izmislio radno mesto ZA NJU: Kako sam dospela na listu 30 najuticajnijih osoba mlađih od 30 godina (FOTO)

0
Lepa brineta ima 28 godina, a domaći mediji njeno ime često prevode kao Nada. Naime, kada je postala član, odnosno vođa marketinškog tima za kampanju Donalda Trampa, ona nije imala iskustva u politici pa je svoj posao počela da radi čak 5 meseci pre nego što je kandidatura uopšte najavljena. Bilo je "nade" za nju.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ona jedna je od najbližih poslovnih saradnica Donalda Trampa. Tokom predizborne kampanje novog predsednika SAD-a bila je odgovorna za odnose sa javnošću, piše Stil, a budući da nakon pobede za nju više nije bilo mesta, Tramp je odlučio da za nju bukvalno izmisli radno mesto. Ko je dama koja sada radi u Beloj kući na čelu odeljenja za strateške komunikacije?

 

foto: Profimedia

Atraktivna Houp Hiks je jedna od najmlađih članova Trampovog kabineta, a predsednika je upoznala preko njegove ćerke Ivanke Tramp, koja ju je i zaposlila 2014. godine, nakon što je bila oduševljena kako je Houp odradila marketing za njenu modnu liniju, prenosi Business Insider.

 

Retko se pojavljuje u javnosti: Upoznajte Ines, stariju sestru Melanije Tramp! (FOTO, VIDEO)

 

Kada je postala član, odnosno vođa marketinškog tima za kampanju Donalda Trampa, Houp nije imala iskustva u politici, pa je svoj posao počela da radi čak 5 meseci pre nego što je kandidatura uopšte najavljena.

 

foto: Profimedia

Zbog velikog uspeha u vođenju kampanje, Houp je dospela na listu 30 najuticajnijih osoba mlađih od 30 godina, iako je novinari većinom ne vole i karakterišu je kao neprofesionalnu. Razlog tome jeste činjenica da je veoma teško dobiti bilo kakav komentar od Houp Hiks, ali mnogi tvrde i da je upravo zbog toga postala tako uspešna i intrigantna.

 

foto: Profimedia

Bliski saradnici Donalda Trampa kažu da on ima potpuno poverenje u Hiksovu, a kada ga pitaju za nju, koristi samo dve reči - prirodna i izvanredna.

 

Pitanje koje muči ceo svet: Zašto Donald Tramp izbegava da drži Melaniju za ruku? (FOTO,VIDEO)

 

Šuška se da iza zvaničnog Tviter naloga novog predsednika Amerike stoji Houp, a sa njenom popularnošću poraslo je i interesovanje za njen život pre glavnog PR-a Donalda Trampa.

 

foto: Profimedia

Naime, Houp se nekada bavila manekenstvom i glumom, ali od kako je počela da radi rame uz rame sa Trampom, izbegava pojavljivanja u javnosti.

 

foto: Profimedia

 

makonda-tracker