Nije kao druge devojke

Retko se pojavljuje u javnosti: Upoznajte Ines, stariju sestru Melanije Tramp! (FOTO/VIDEO)

0
Dok njen suprug obavlja predsedničke dužnosti, prva dama Amerike Melanija Tramp sve više se druži sa svojom sestrom Ines Knaus, koja živi u Njujorku.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

O Melanijinoj sestri malo toga se zna - samo da živi u luksuznom dvosobnom stanu na Park Aveniji, koji je u vlasništvu Trampove organizacije i da je umetnica.

 

Zabeležena prva promena koja se dogodila zahvaljujući Melaniji Tramp: OVA glumica promenila je lični opis čim je saznala da je upoređuju sa prvom damom? (FOTO)

 

- One su veoma bliske, Ines je jako ljubazna i kreativna osoba - rekla je Odri Grus, filantropkinja iz Palm Biča.

Ines sa javnošću komunicira samo putem svog Fejsbuk profila, na kojem više govori o svojoj sestri nego o sebi. Obe su napustile Sloveniju i otišle u Milano, gde je Melanija radila kao manekenka, a Ines pokušala da se probije kao modna dizajnerka.

 

Ovakvi gosti se ne primaju u bilo kakvom izdanju: Melanija Tramp ponovo obučena BEZ GREŠKE (FOTO)
 

- Ines nije kao druge devojke, koje se ponašaju kao kraljice. Ona je zaista ljubazna i zrela - ispričao je jedan fotograf iz Pariza.

Ines je veoma zaštitnički nastrojena prema mlađoj sestri, pa ju je žustro branila kada su se pojavile priče muškaraca sa kojima je Melanija bila u vezi, piše NewYork Post.

 

makonda-tracker