Otkriven identitet

Upoznajte Rona Galotija, po uzoru na njega nastao je gospodin Zverka: On je jedan od onih koje ne možete a da ne primetite kada kroči u prostoriju... (FOTO)

0
Ron Galoti je publicista iz Amerike, i spisateljici Kendis Bušnel bio je inspiracija za kreiranje opasnog šarmera Zverke!
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Gospodin Zverka odnosno Džon Džejms Preston, "u čijoj se koži" našao glumac Kris Not, važi bez sumnje za jednog od najupečatljivijih TV likova. Upoznali smo ga u seriji "Seks i grad".

 

foto: Profimedia

S druge strane, autorka Kendis Bušnel otkrila je da joj je Ron Galoti, sa kojim se zabavljala godinu dana, poslužio kao inspiracija za kreiranje lika ovog moćnog i šarmantnog, ali i emotivno nedostupnog muškarca.

 

Povodom proslave punoletstva serije Seks i grad: 10 nezaboravnih bjuti lekcija (GIF)

 

Spisateljica i publicista su se upoznali na jednoj žurki 1995. godine, a Bušnel je opisala kako je izgledao njihov susret:

On je jedan od onih muškaraca koji imaju orgomnu harizmu, i ne možete da ga ne primetite kada kroči u prostoriju", objasnila je ona.

Iako stvarni gospodin Zverka, osim činjenice da je veliki plejboj i zavodnik, ima i "raznoliku i bogatu ličnost" autorka je svesno odlučila da naglasak stavi samo na njegovu fazu šarmera i plejboja.

 

Kim Katral otvorila dušu: Serija Seks i grad koštala me je braka

 

O Ronu se ne zna baš previše, osim da mu je prvi brak, za koji su znali samo njegovi najbliži, završio tragično, dok je s drugom suprugom proveo punih 12 godina.

U jednom intervjuu iz 2005. godine, Kendis je otkrila kako je s Ronom ostala u kontaktu, ali da su ostali samo prijatelji.

makonda-tracker