Nestala u jeku slave

Želela je da se odrekne glume zbog filantropije: Pokušala sam da promenim svet, da učinim stvari boljim... (FOTO, VIDEO)

0
Debitovala je u erotskom trileru "The Crush", ali svi je pamtimo iz ostvarenja "Clueless" i, naravno, iz spotova grupe Aerosmith...

 

Nisam obraćala pažnju na karijeru...

 

foto: Profimedia

Odlučila sam da svoju slavu iskoristim za nešto što mi je jako važno. Pokušala sam da promenim svet, da učinim stvari boljim - za decu, zemlju, životinje. Nisam obraćala pažnju na karijeru, već na nešto drugo", rekla je.

Ipak, ona nije nemeravala da se potpuno odrekne glume zbog filantropije.

Onda sam jednog dana rekla sebi - čekaj, želim i da glumim, šta se dešava?", priča Ališa.

Ipak, bilo je kasno. Holivud je već zaboravio na nju. Pojedine njene izjave i dela su povremeno izazivale kontroverze. Prvo je u jednoj emisiji izjavila da je porođaj "gotovo seksi". To se ne čuje svaki dan i iako Holivud često prigrli različitost, Ališini opisi su bili preteški za varenje.

 

foto: Profimedia

Takođe, pre 4 godine Ališa je postavila video na kom hrani svog sinčića Bera tako što sažvaće hranu, da onda mu istu prenosi iz svojih usta u njegova. Tako ptice hrane svoje ptiće. Momentalno su se oglasili oni koji su iskazali zabrinutost zbog potencijalnog prenošenja virusa, bakterija, pa čak i herpesa na malog Bera...

 

 

makonda-tracker