Nestala u jeku slave

Želela je da se odrekne glume zbog filantropije: Pokušala sam da promenim svet, da učinim stvari boljim... (FOTO, VIDEO)

0
Debitovala je u erotskom trileru "The Crush", ali svi je pamtimo iz ostvarenja "Clueless" i, naravno, iz spotova grupe Aerosmith...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Danas, Ališa Silverston retko dobije neku ulogu, ali se zalaže za prava životinja, za očuvanje okoline i promoviše vegetarijanstvo i prirodnu kozmetiku.

 

Njen glas nas je sve osvojio, a onda je nestala sa scene: Evo kako danas izgleda Sonja Bakić iz Operacije trijumf (FOTO)

 

Kako je svojevremeno rekla za "The Guardian" više voli da svoju slavu koristi za dobre ciljeve nego za promovisanje površnih vrednosti.

 

 

Nisam obraćala pažnju na karijeru...

 

foto: Profimedia

Odlučila sam da svoju slavu iskoristim za nešto što mi je jako važno. Pokušala sam da promenim svet, da učinim stvari boljim - za decu, zemlju, životinje. Nisam obraćala pažnju na karijeru, već na nešto drugo", rekla je.

Ipak, ona nije nemeravala da se potpuno odrekne glume zbog filantropije.

Onda sam jednog dana rekla sebi - čekaj, želim i da glumim, šta se dešava?", priča Ališa.

Ipak, bilo je kasno. Holivud je već zaboravio na nju. Pojedine njene izjave i dela su povremeno izazivale kontroverze. Prvo je u jednoj emisiji izjavila da je porođaj "gotovo seksi". To se ne čuje svaki dan i iako Holivud često prigrli različitost, Ališini opisi su bili preteški za varenje.

 

foto: Profimedia

Takođe, pre 4 godine Ališa je postavila video na kom hrani svog sinčića Bera tako što sažvaće hranu, da onda mu istu prenosi iz svojih usta u njegova. Tako ptice hrane svoje ptiće. Momentalno su se oglasili oni koji su iskazali zabrinutost zbog potencijalnog prenošenja virusa, bakterija, pa čak i herpesa na malog Bera...

 

 

makonda-tracker