prava žena

Kako zaista izgleda žensko telo posle porođaja? Poznata glumica postala mama u 43. godini, a danas ponosno ističe figuru

0

Popularna glumica ovih dana uživa u odmoru sa svojim partnerom, a njene fotografije pokazuju telo prave žene

Sijena Miler prošle godine
Sijena Miler prošle godinefoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Proslavljena britanska glumica Sijena Miler nedavno je donela na svet svoje drugo dete, koe je dočekala u 43. godini.


Ona je s partnerom Olijem Grinom dobila ćerku, a već je ponosna majka 11-godišnje devojčice Marlou, koju ima iz veze sa glumcem Tomom Staridžom.


Ovih dana, Sijena je sa svojim dečkom otišla na Kostariku na odmor, a paparaci je prate u stopu, pa smo tako imali priliku da vidimo više njenih fotografija s plaže.

Glumica nesumnjivo izgleda fenomenalno, a ponosno je pokazala svoju figuru posle porođaja i višak na stomaku koji joj je ostao nakon trudnoće.

 

Sijena Miler i Tom Staridž na plaži
Sijena Miler i Tom Staridž na plažifoto: 4CRNS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Od trenutka kada se beba rodi, hormonske promene u telu majke izazivaju postepeno smanjenje stomaka, ali je potrebno šest do osam nedelja da se materica skupi do veličine koju je imala pre trudnoće.

 

Dodatna tečnost koja se nakupila u telu smanjuje se, pa je i manje otoka i nadimanja, a opuštena koža je još jedan normalan deo postporođajnog tela.

 

Sijena Miler i Tom Staridž na plaži
Sijena Miler i Tom Staridž na plažifoto: 4CRNS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Volela bih da dođemo do toga da nemam potrebu da se šalim na račun toga što sam starija i čekam bebu – rekla je Sijena Miler pred porođaj za Vogue.

 


Kako je glumica istakla, ona je bila veoma srećna kada je saznala da je trudna jer se nije opterećivala trudnoćom i nije "nužno pokušavala da ostane u drugom stanju".

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Sajsi nastupila trudna

 

makonda-tracker