iskreno

"Kad je imala 3 godine, rekla mi je – JA NISAM DEČAK!" Šarliz Teron podelila retke fotografije svoje srećne porodice

0

I sama je imala običaj da pogreši kad priča o svojoj starijoj ćerki, što joj je povredilo osećanja, a oskarovka naglašava da "ne želi da bude takva mama"

Šarliz Teron je samohrana majka dveju devojčica
Šarliz Teron je samohrana majka dveju devojčicafoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Oskarovka Šarliz Teron (48) veoma retko se oglašava na društvenoj mreži Instagram, gde je prati 7,6 miliona ljudi, a posebno kada je reč o deljenju sadržaja iz svog privatnog života.


Sada je, međutim, napravila izuzetak i pokazala kako se provela u Diznilendu sa svojim ćerkama Džekson i Ogast.


Glumica je s decom uživala u nezaboravnom danu na "najsrećnim mestu na svetu", kako se često naziva ovaj zabavni park, a fotografije je podelila uz opis:


Režim prolećnog raspusta je aktiviran.


Podsetmo, Šarliz je mama od 2012. kada je usvojila Džekson, a potom je 2015. realizovala i usvajanje Ogast.


Usvajanje je vrlo lična stvar, znam ljude koji nemaju osećaj da mogu da podižu dete kao svoje – rekla je jednom prilikom. – Ali ja nikada nisam videla razliku u vaspitavanju usvojenog deteta u odnosu na biološko. To je za mene uvek bilo prva opcija, čak i dok sam bila u vezi.

 

Ona je i rnaije pričala da je uvek bila sigurna da će njena deca naći put do nje

 

Šarliz Teron sa ćerkom
Šarliz Teron sa ćerkomfoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica je, inače, jedna od poznatih ličnosti koje su pričale o tome kako podižu dete koje je rođeno u pogrešnom telu, a u pitanju je Džekson.


Da, i ja sam mislila da je ona dečak – rekla je glumica. – Dok me jednog dana nije pogledala u oči, kad je imala tri godine, i rekla mi: "Ja nisam dečak". Obe mogu da otkriju ono što žele da budu, to nije nešto o čemu ja odlučujem. Moj posao, kao roditelja, jeste da ih volim i postaram se da imaju sve što im je potrebno da budu to što žele.


Glumica je, takođe, naglasila važnost upotrebe odgovarajućih zamena kada se priča o njenom detetu i moli ljude da imaju poštovanja.

 

Šarliz Teron na premijeri u Rimu
Šarliz Teron na premijeri u Rimufoto: EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

– Priča moje ćerke je njena priča, a jednog dana će, ako odabere to, ispričati svoju priču. Imam osećaj da je važno da svet zna da bih cenila ako bi koristili pravilno zamenice kada govore o njoj. Sve je teže kako je starija kada ljudi pišu o njoj koristeći pogrešne zamenice. I ja sam za medije pričala o njoj upotrebljavajući pogrešne zamenice. To joj je povredilo osećanja. Ne želim da budem takva majka – naglasila je Šarliz Teron.


Kako je naglasila, ona vaspitava "dve prelepe, ponosne, tamnopute devojčice iz Afrike", kao samohrana majka.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

 

BONUS VIDEO

Transrodna osoba o zabrani promene pola

 

makonda-tracker