26 godina porodičnog života

"Recite mi da sam luda, ali JA GA VOLIM!" Slavnu glumicu je muž otvoreno varao, ali ona ne odustaje od njihovog braka

0

Uz ljubavne muke njene junakinje u seriji mnogi su pustili suzu, a glumica je i na privatnom planu imala teške trenutke

Sara Džesika Parker od 1997. godine je u braku s glumcem Metjuom Broderikom
Sara Džesika Parker od 1997. godine je u braku s glumcem Metjuom Broderikomfoto: Splash News / Splash / Profimedia

Američku glumicu Saru Džesiku Parker, najpoznatiju po ulozi kolumnistkinje Keri Bredšo u seriji "Seks i grad" uglavnom zamišljamo u zagrljaju sa Krisom Notom – Zverkom ili Džonom Korbetom, koji igra Ejdana.


Istina je da je glumica izgradila sjajan prijateljski odnos sa kolegama tokom višegodišnje saradnje, ali je ona sve vreme u skladnom braku s trećim glumcem.


U pitanju je holivudski glumac Metju Broderik, za kog je Sara Džesika udata još od 1997. godine i s kojim ima troje dece. Par je zajedno dobio sina Džejmsa i ćerke Tabitu i Marion, a u javnosti i retko viđamo zajedno, ali svaki put oduševe nežnošću i poštovanjem koje ukazuju jedno drugom.

 

Sara Džesika Parker u Metju Broderik spadaju u najdugovečnije poznate parove
Sara Džesika Parker u Metju Broderik spadaju u najdugovečnije poznate parovefoto: EPA/PAUL BUCK

Sara Džesika Parker upoznala je Metjua na snimanju romantične komedije Miami Rhapsody (1995), nakon veza sa Robertom Daunijem Džuniorom i Džonom F. Kenedijem Mlađim. Par se vrlo brzo zavoleo, a venčali su se na Mehnetnu u maju 1997. godine, na divnoj episkopalnoj ceremoniji koju je vodila glumčeva sestra Dženet, a potom su sklopili i građanski brak u jednoj istorijskoj sinagogi u blizini.


Već godinama oni žive u Grinič vilidžu mirnim porodičnim životom, ali ni ovaj slavni par nije bio imun na skandale.

 

Kako se pisalo pre izvesnog vremena, Metju Broderik upoznao je jednom prilikom u kafiću mladu socijalnu radnicu i počeo da se dopisuje s njom.

 

Devojka koja je tada imala 25 godina ostavila je snažan utisak na glumca i oni su počeli da se viđaju, a koliko je ova afera bila ozbiljna pokazuje to što je Metju na jednu žurku kod prijatelja umesto supruge odveo ljubavnicu.

 

Sara Džesika Parker od 1997. godine je u braku s glumcem Metjuom Broderikom
Sara Džesika Parker od 1997. godine je u braku s glumcem Metjuom Broderikomfoto: EPA/PETER FOLEY

Ovu vezu pratilo je mnogo tračeva, između ostalog i to da je pomenuta devojka oženjenog glumca zvala Meti Slatkiš, više puta je viđen kako kasno uveče odlazi u njen stan, ali su se ubrzo rastali, i to vrlo burno. Međutim, Broderik je nakon toga navodno nastavio da vara suprugu s brojnim ženama.


Sara Džesika Parker nikad nije želela da priča o ovim tračevima, iako ih je i te kako bila svesna.


Da, nisam to komentarisala... Ljudi me zapitkuju o mom braku, kako uspevam da funkcioniše, a ja im kažem – ne pričamo o tome. To nije istina – rekla je glumica.


Kako je Sara Džesika objasnila, slava je nešto što se njima jednostavno dogodilo, a u glumu su ušli isključivo zbog umetnosti, pa im status zvezda ne prija.

 

sara džesika parker i metju broderik poznaju se još od sredine devedesetih
sara džesika parker i metju broderik poznaju se još od sredine devedesetihfoto: EPA/PAUL BUCK

Kad smo bili mladi, želeli smo samo da budemo dobri glumci. Nismo razmišljali o slavi i novcu jer, iskreno, novac nikad nije bio deo našeg sna – istakla je ona. – Nikad nismo videli zamke, niko nije pričao o životu poznatih ličnosti. Zato, kada te tema našeg braka nametne u razgovoru, ne smatramo da smo obavezni da odgovorimo na optužbe ili tračeve.


Posle svih ovih godina, glumica ima jednostavno objašnjenje zbog čega je i dalje sa Broderikom i koja je tajna njihovog dugog braka.


Ja volim Metjua Broderika! Recite mi da sam luda, ali ja ga volim! Možemo da budemo samo u braku u kom jesmo. Vrlo smo posvećeni svojoj porodici i životima. Volim naš život! Volim to što je baš on otac moje dece i zbog njega je tu čitav jedan svet koji volim – zaključila je Sara Džesika Parker.

 

 

makonda-tracker