nisu hteli mnogo da se eksponiraju

Paris lepša nego ikad, najmlađeg sina nismo videli GODINAMA: Ovako danas izgledaju deca Majkla Džeksona

0

Brodvejski mjuzikl posvećen kralju popa Majklu Džeksonu nije okupio samo "obične" Njujorčane i Amerikance, već su se pojavila i pevačeva deca o kojoj se danas ne zna tako mnogo

foto: GABRIEL BOUYS / AFP / profimedia
foto: GABRIEL BOUYS / AFP / profimedia

U “Nil Sajmon teatru” upriličen je novi brodvejski šou o čuvenom i kontroverznom umetniku Majklu Džeksonu.

 

Mjuzikl pod nazivom “MJ: The Musical” upriličen je na Brodveju, kralja popa odglumio je Majls Frost, a crveni tepih pre programa bio je neizostavan.

 

 

Na ovom spektakularnom programu posvećenom njihovom pokojnom ocu pojavilo se i njegovo troje dece: Paris, Prins i Prins Majkl II, poznatiji pod nadimkom Bigi ili po nekadašnjem nadimku Blanket.

 

Bigi Džekson ne pojavljuje se u javnosti već godinama, i to u izuzetno retkim prilikama, a ovo je očito bila jedna od njih! Pre toga, pojavio se u emisji “Dobro jutro, Britanijo” prošle jeseni, kada je govorio o klimatskim promenama.

 

Paris i Prins prošetali su crvnim tepihom pre šoua, a sedišta su zauzeli kada su se svetla isključila, i to u društvu najmlađeg brata Bigija. Tokom ovog mjuzikla, Paris je plaka u publici, a posebno emotivan momentar bio je i kada je glavu naslonila n arame svog brata. Iz teatra se iskrala sa braćom pre nego što su se svetla upalila, zavesa spustila, ne sačekavši gromoglasan aplauz.

 

1 / 4 Foto: Said Elatab/MEGA/The Mega Agency/Profimedia

 

Podsetimo, Prins i Paris su deca koju je Majkl dobio s medicinskom sestrom Debi Rou, svojom drugom suprugom. Bigija je rodila surogat-majka. Sve troje je odgajao sam na ranču Nedođija.

 

Bigi je javnosti postao poznat na veoma čudan i pomalo morbidan način. Kada je imao svega 9 meseci, otac ga je pokazao okupljenima ispred terase hotela u Berlinu u kom je odseo, a fotografije na kojoj ga drži jednom rukom na velikoj visini i maše njime mnoge su naježile još tada.

 

Bigi Džekson, Majkl Džekson
foto: BZ Olaf Selchow / AFP / Profimedia

Paris je rođena 1998. godine, a još od tada je u centru pažnje svetske javnosti zbog očeve slave. Kada je on preminuo, imala je svega 11 godina, a majku Debi Rou je upoznala tek sa 13 i tvrdi da danas imaju kvalitetan odnos.

 

1 / 5 Foto: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

 

makonda-tracker