divne uspomene

NIJE ŽELEO DA KRENE STOPAMA POZNATOG OCA: Sin Majkla Džeksona u intervjuu otkrio šta mu je kralj popa često savetovao!

0

Mladi Princ Džekson pre dve godine završio je koledž i bavi se ozbiljnim zanimanjem.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Deca čuvenog kralja popa Majkla Džeksona se veoma retko pojavljuju u javnosti, jer žive povučenim načinom života, naročito otkako ih je napustio otac.

 

Naslednik Princ retko daje intervjue, ali sada se otvorio i ispričao koji je najvredniji savet koji mu je dao kralj popa.

 

"Ima toliko toga što mi je pričao i svaki mi je prirastao srcu, čak imam ustisak da su primenljivi u svakom trenutku.", odgovorio je Princ i nastavio.

 

"Ali moj vodeći princip je - nikada nemoj prestati da učiš."

 

Džekson je završio koledž 2019. godine, ali nije prestajao da uči i usavršava se.

 

"Moj otac bi takođe rekao nešto poput„ Minut u kom prestanete da učite, je minut u kom počinjete da umirete".

 

 

„Pravićete greške,“ istakao je, „ali moraćete da otresete prašinu i nastavite dalje."

 

Princ je pronašao sebe u filantropiji jer je kao student bio suosnivač Fondacije Heal Los Angeles. Što se tiče toga da postane umetnik poput mnogih njegovih poznatih članova porodice, to nije dolazilo u obzir.

 

„Da jesam (razmišljao da postanem umetnik), moja porodica bi bila vrlo iskrena i rekla bi mi da to nije za mene“, rekao je j dodao:

 

"Nemam pevački glas i trebalo mi je neko vreme da naučim šta je ritam, ali bar sam taj deo završio. Ne znam ni da plešem."- završava mladi Džekson.

 

S obziromna to da je sin Majkla Džeksona, muzika je odjekivala hodnicima kuće“. Prince se prisetio kako je njegov otac izlagao njega i braću i sestre svim žanrovima muzike, uključujući klasičnu muziku poput Mocarta i Betovena. "Zaista nije postojao žanr koji nismo slušali“, rekao je. „Bio je umetnik i cenio je muzičku umetnost.“

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker