individualnost joj je važna

Priznaje ― ona NIJE GLAVNA: Anđelina Džoli otkrila kakva je MAJKA i kako je živeti sa šestoro dece

0

Holivudska glumica i režiserka je, na prvom mestu, ponosna mama šestoro dece, a nakon što se nedavno s njima pojavljivala na javnim događajima, sada je napravila izuzetak i za medije pričala o njihovom zajedničkom život i vaspitanju

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Anđelina Džoli trenutno promoviše film Eternals, ostvarenje zahvaljujući kojem je uplovila u "Marvelov" svet superheroja, za koji je nedavno istakla da je bliži njenoj deci nego njoj. Upravo zato što je u pitanju film koji će se posebno dopasti njenim mališanima i njihovim vršnjacima, glumica ni ni jednu premijeru nije otišla bez svojih najmilijih, koji su na svakom koraku oduševljavali odmerenim ponašanjem kakvo se i očekuje od "holivudskog plemstva", odnosno od dece Anđeline Džoli i Breda Pita.


Iako se mnogi dive Anđelini zbog toga što brine o šestoro dece, ona napominje da sebe ne smatra savršenom majkom.

 

Ja ni na koji način nisam savršen roditelj ― istakla je glumica. ― Čini mi se da sam svaki dan sve svesnija toga šta ne radim dobro. Prilično sam stroga prema samoj sebi jer se često pitam "Radim li dobru stvari? Jesam li rekla dobru stvar?".


Ponosna majka Medoksa (20), Paksa (17), Zahare (16), Šajlo (15) i blizanaca Vivijen i Noksa (13), koje ima s bivšim suprugom Bredom Pitom, kaže da su njena deca neverovatna.

 

1 / 10 Foto: ALERIE MACON / AFP / Profimedia


Moja deca su uradila mnogo, mnogo divnih stvari. Dobrota moje dece je za mane isceljujuća ― kaže Anđelina. ― Oni su dobri ljudi, naročito zato što ih je toliko mislim da su imali značajan uticaj jedni na druge. Nije kao da sam ja glavna. Ja sam iskrena s mojom decom. Ja sam ljudsko biće s mojom decom.


Ona je objasnila da je individualnost veoma bitna u porodici Džoli-Pit.


U kući imam šestoro individualnih ljudskih bića. Vrlo sam uzbuđena zbog svih tih različitih faza, osećanja i radoznalosti kroz koje prolaze. Zašto ne bih bila? Mi treba da im pomognemo da shvate ko su. A ne možete da otkrijete ko su oni ako se entuzijastično ne razvijate s njima ― zaključuje Anđelina.


Kao što smo pomenuli, glumica se proteklih nedelja više puta u javnosti pojavljivala sa svojom decom, a u dvema prilikama su njene ćerke Zahara i Šajlo nosile mamine stare haljine za crveni tepih.

 

makonda-tracker