uhvaćena!

Jedan detalj je odaje! Kajli Džener ponovo U DRUGOM STANJU?

0


Rijaliti zvezda i poslovna žena Kajli Džener prvu trudnoću je uspešno skrivala od medija do samog kraja, a njeni fanovi veruju da ona trenutno ponavlja istu stvar!

foto: Instagram
foto: Instagram

Obožavaoci Kajli Džener su uvereni — starleta je trudna!


Kajli je pre nekoliko dana proslavila 24. rođendan, a tim povodom je na Instagramu podelila nekoliko fotografija i, ako pitate njene pratioce, u pitanju su stari snimci. Najmlađa članica klana Kardašijan-Džener pozirala je u zelenoj haljini nijanse limete i objavila fotografije na kojima je vidimo kako nazdravlja, navodno na svom slavlju.

 


Ipak, njeni fanovi su primetili da Kajli nema isti manikir na fotografiji na kojoj stoji ispred kuće sa čašom u ruci i na onoj na kojoj nazdravlja (sama, iako je na stolu više čaša).

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)


Jedna tiktokterka snimila je video u kom objašnjava zašto je sigurna da Dženerova skriva trudnoću. Naime, na jednoj od fotografija Kajli ima zelene vrhove noktiju, a na onima na kojima joj se vidi cela figura oni ne izgledaju tako.


Kajli je trudna! Ona nikad nije imala iste nokte više od mesec dana, a sad joj se vidi trudnički stomak i neće objavljivati novije fotografije — tvrdi ova obožavateljka rijaliti lepotice. — Te nokte je imala 15. juna.

 


Kako je druga devojka koja prati život Kajli Džener primetila, niko ko je navodno prisustvovao njenoj rođendanskoj žurki nije podelio ni fotografiju ni snimak sa slavlja, ni Kajlina porodica, ni prijatelji, a ako nešto znamo o Kardašijanovima i Dženerovima — to je da će rado podeliti s nama svaki detalj proslave!


Uz to, Kajli je poznata po glamuroznim zabavama povodom svog rođendana, a ove godine tvrdi da je 24. proslavila uz branč i slikanje s bližnjima.

 

Rijaliti zvezda je, inače, odnedavno nerazdvojna s reperom Travisom Skotom, s kojim ima ćerkicu Stormi, ali par još uvek nije zvanično potvrdio da su se pomirili.

 

 

makonda-tracker