odnos za primer

KAO DA NISU RASKIDALI: Irina Šajk i Bredli Kuper uhvaćeni kao u danima najveće ljubavi ― u jeku glasina o njoj i Kanjeu!

0

Dok mediji bruje o manekenkinoj vezi s Kanjeom Vestom, ona je ponovo viđena u društvu bivšeg verenika

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ruska manekenka Irina Šajk i američki glumac Bredli Kuper ponosni su roditelji male Lee de Sene, zbog koje su ostali u izvanrednim odnosima i nakon raskida svoje veridbe i često se viđaju. Njihova mezimica, međutim, nije uvek s njima, a sada smo videli da su Irina i Bredli i te kako bliski prijatelji i da im je vrlo prijatno kad su zajedno.


Bivši par uslikan je ispred Irininog doma u Njujorku, u trenutku dok su izlazili iz njenog stana i ulazili u glumčev skupoceni automobil, a kasnije im se pridružila i ćerkica.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Oni su sve vreme ćaskali, a dok Irinino lice nismo mogli da vidimo zbog zaštitne maske, Bredli je nije nosio, pa nije mogao da sakrije širok osmeh.

 


Inače, već nedeljama američkim medijima kruže glasine da je Irina Šajk u vezi s Kanjeom Vestom, a njih dvoje su viđeni tokom romantičnog odmora u Provansi, gde su otputovali kako bi zajedno proslavili reperov 44. rođendan, a potom se vratili u Ameriku. Kako se pisalo, manekenkin bivši i tata njene ćerke nije oduševljen ovom vezom.


Pitanje je trenutka kada će se to odraziti na život njegove ćerke Lee. Bredli je veoma zaštitnički nastrojen kada je njegova ćerka u pitanju — rekao je izvor blizak holivudskom glumcu. Zato se on, tvrdi neimenovani izvor, "nada da će ova veza brzo propasti".

 

 

makonda-tracker