foto

OVAKO IZGLEDA POZADINA OD 27 MILIONA DOLARA? Najpoznatiji adut Džej Lo je TEMA DANA u američkim medijima

5

Nakon nekoliko napornih nedelja, pevačica i glumica uživa u zasluženom odmoru

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Latino diva Dženifer Lopez se, nakon što je održala spektakularan nastup na Tajms skveru u Njujorku, uputila na Ostrva Terks i Kejkos, gde uživa u lepom vremenu i odmoru.


Ipak, kako je sportski tip i opušta se kroz brojne aktivnosti (pa smo je tako tokom njenog jesenjeg odmora svakodnevno viđali kako vozi bicikl), paparaci su je vrlo brzo spazili na dasci za surf. Ono što je privuklo mnogo pažnje jeste činjenica da je Džej Lo odabrala crni kupaći kostim čiji donji deo čine tange.

 

Zbog retke prilike da vidimo telo najzgodnije pedesetdvogodišnjakinje na svetu bez ikakve obrade, američki mediji su "podivljali", pre svega jer je dobro poznato da je zadnjica Dženifer Lopez osigurana na 27 miliona dolara.


Ako pitate njene obožavaoce — vredi svake pare, pa se tako na društvenim mrežama može pročitati da pevačicina čuvena zadnjica izgleda besprekorno. Ima, međutim, i onih koji joj zameraju jer, iako neosporno može da se pohvali izvajanom pozadinom, Dženifer na paparaco fotografijama ipak ne izgleda kao na onima koje deli na Instagramu... Šta vi mislite?

 

Ovako Džej Lo izgleda kad misli da je niko ne gleda...

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

... a ovako na Instagramu!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

 

 

 

 

makonda-tracker